Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

JÄRVIVEDESTÄ JUOMAVETTÄ

 
Järviveden tumman värin aiheuttaja on yleensä humus tai veteen liuenneet maa-ainekset, mutta vaikka järvivesi olisi kirkasta, se voi silti sisältää viruksia, bakteereita, loiseläimiä sekä raskasmetalleja. Kun järvivedestä halutaan juomavettä, ensin on tehtävä vesitutkimus Watman laajan vesianalyysin avulla ja selvittää tarkasti veden epäpuhtaudet.


Riippuen vesianalyysin tuloksista, järviveden puhdistukseen valitaan sopiva vedensuodatin joka on joko käänteisosmoosiin perustuva vedensuodatin tai UV vedenpuhdistin. Lisäksi vedensuodattimen eteen asennetaan Watman järvivesisuodatin poistamaan vesipumpun ja vedensuodattimen toimintaa haittaavat kiintoaineet sekä vesiautomaatti / vesipumppu joka pumppaa järviveden vedensuodattimelle.

 

UV suodatus

UV vedenpuhdistimet puhdistavat vedestä haitalliset mikrobit, bakteerit, virukset, legionellat ja alkueläimet turvallisesti ilman kemikaaleja ja on tutkitusti tehokas ihmiselle haitallisia mikroeliöitä vastaan.

 

Käänteisosmoosi

Käänteisosmoosilla toimiva Bluewater Spiritwat 300-HF vedensuodatin poistaa vedestä hajua, makua, väriä, alumiinia, arseenia, fluoridia, kuparia, mangaania, nitriittiä ja nitraattia sekä uraania. Myös käänteisosmoosi on turvallinen ilman kemikaaleja tapahtuva keino veden puhdistukseen.

 

Sinilevän suodatus järvivedestä

Mikäli järvivedessä on sinilevää, saadaan se poistettua käänteisosmoosiin perustuvalla Bluewater Spiritwat 300-HF vedensuodattimella.

 

Tutustu järvivesisuodattimiin täältä

 


Mr.LVI VESIKAUPPA.COM
Puhtaan veden ammattilainen

JÄRVIVEDESTÄ JUOMAVETTÄ / JÄRVIVEDENSUODATTIMET
MYYNTI, ASENNUS, HUOLTO, KORJAUKSET
TARVIKKEET JA VARAOSAT

Asiakaspalvelut - Huoltopalvelut -  Asennuspalvelut  puh. 010 666 72 82

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.