Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

KALVOPAINESÄILIÖT


Kalvopainesäiliöiden myynti, asennus, huolto ja varaosat

Mr.LVI Vesikauppa.com p.010 666 72 82

Kysy myös varastossamme olevia edullisia peruskunnostettuja kalvopainesäiliöitä

 

Kalvopainesäiliö rikki? Uutta hankkimassa? Varmista mitoitus ja rakenne.

Kalvopainepainesäiliön korjaus 25L/6 bar, 50L/6 bar, 120L/6 bar, 50L/10 bar 120L/10 bar. Kalvopainesäiliön kalvo, Painekytkin danfoss CS 2-6, painemittari, varoventtiili.  

Kysy myös edullisia peruskunnostettuja kalvopumppusäiliöitä. Vanhan rikkoutuneen kalvopumppusäiliön tilalle peruskunnostettu edullisesti, hinta kohdallaan.

KALVOPAINESÄILIÖ VARAOSAT:

Vaihtokalvo ja O-rengas, neulaventtili, tukivanne, varoventtiili, Danfoss CS 2-6 painekytkin, vahvistettu letku, painemittari.

KALVOPAINESÄILIÖ KPSV

KALVOPAINESÄILIÖ TÄYDELLINEN VESIÖ

 

Kalvopainesäiliön käyttöohjeet

 

KALVOPAINESÄILIÖN ILMAUS/ESIPAINE

Kalvoton säiliö

Normaali kalvoton kalvopainesäiliö on ilmattava aika-ajoin saadaksesi kalvopainesäiliöstä mahdollisimman paljon vettä yhdellä pumppauskerralla käyttöön.
Ilmaustarpen saa selville seuraamalla pumpun käynnistystiheyttä. Sen muuttuessa alkuperäisestä on ilmaus suoritettava. Pumppu ei saa käynnistyä yli 20 kertaa tunnissa, jotta se ei rikkoontuisi.

 

Kalvopainesäiliö

Kalvopainesäiliössä tarvitaan ilma-esipaine. Sen oikea arvo määrätään pumpun käyntiinlähtöpaineen mukaan. Paras varaus saadaan esipaineella, joka on tyhjässä säiliössä 0,1 - 0.2 bar alempi kuin pumpun käyntiinlähtöpaine.
Esipaine ei saa milloinkaa ylittää yli säiliön rakennepaineen.

 


KALVOPAINESÄILIÖN VAROVENTTIILIN TOIMINNAN VARMISTAMINEN

Mikäli kalvopainesäiliön yhteyteen on asennettu varoventtiili, kokeillaan sen toimivuus kerran kolmessa kuukaudessa.

 

HUOMAA!

Esipaine on ehdottamasti poistettava kalvopainesäililöstä ennen kalvopainesäiliön avaamista mm kun avattava kalvopainesäiliö avataan puhdistusta varten.

 

KALVOPAINESÄILIÖN HUOLTOTARVE / ESIPAINEEN LISÄÄMINEN

Ilmankehän painetta suurempi esipaineinen ilma diffusoituu poikeuksetta kumikalvon lävitse kalvon toisella puolella olevaan nesteeseen tai tyhjään tilaan. Tämän johdosta on esipainetta määräajoin lisättävä varauskyvyn säilyttämiseksi.

Tavallisemmassa käyttötarkoituksesa painevesisäiliön osana, jolloin esipain on 1,5 - 2,0 bar, on maksimi huoltoväli kaksi vuotta. Suosittelemme kuitenkin tihempää paineentarkastusta ja -lisäysväliä, esim. 8 kk.

HUOMAA!

Epäpuhtaudet kalvopainesäiliössä ja siinä olevan nesteen jäätyminen voivat aiheuttaa kumikalvon rikkoontumisen tai/ja esipaineen vuodon.

 

 

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.
Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

 

KYSY LISÄÄ!