Kokemuksia Watman TRIO-UV järvivesisuodattimesta - Mr.LVI VESIKAUPPA.COM

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Kokemuksia Watman TRIO-UV järvivesisuodattimesta

 

Mökkinaapurukset Jukka ja Seppo ovat erittäin tyytyväisiä saamiinsa kokemuksiin Watman Trio-UV järvivesisuodattimesta

 

Mökkinaapurukset Jukka ja Seppo saivat tarpeeksensa veden kantamisesta mökille ja he molemmat hankkivat Watman TRIO-UV järvivesisuodattimet keväällä 2019. Kun kesällä 2020 heihin otettiin yhteyttä ja kyseltiin kokemuksia Watman TRIO-UV vedensuodattimesta ja Mr. LVI:stä he molemmat antoivat täydet 5 tähteä!

 

 

Järvivesisuodattimen hankinta mökille lopetti naapurusten kantoveden tuomiset mökeille

Keväällä 2019 Jukka oli nähnyt Mister LVI:n mainoksen järvivesisuodattimesta. Hänellä oli mökki Vihtijärvellä ja he olivat usein naapurin Sepon kanssa pohtineet, pääsisikö veden kantamisesta mökille jotenkin eroon. Mainoksen nähtyään Jukka otti asian puheeksi Sepon kanssa ja molemmat olivat sitä mieltä, että Watman TRIO-UV järvivesisuodatin näytti fiksulta ja toimivalta ratkaisulta. Hintakin oli edullinen. Naapurit sopivat, että Jukka ottaa yhteyttä Mr.LVI:hin ja varmistaa järvivesisuodattimen sopivuuden heidän kohteeseensa.

 

“Watman TRIO-UV järvivesisuodatin on ollut vuosikausia myynnissä ja sen menekki kasvaa vuosi vuodelta, kun ihmiset näkevät laitteen naapureillaan toiminnassa.”

Jukka meni käymään Mister LVI:n myymälään Vantaa Tammistoon. Siellä häntä palveli tekninen myyjä Veijo Rantanen. Hän kertoi, että Watman TRIO-UV järvivesisuodatin on ollut vuosikausia myynnissä ja joka vuosi sen menekki kasvaa vuosi vuodelta, kun ihmiset näkevät laitteen naapureillaan toiminnassa. Veijo esitteli järvivesisuodattimen toimintaa myymälässä olevan esittelykappaleen avulla. Lisäksi käytiin läpi mitä esteitä vedensuodattimen asennukselle voisi olla. Veijo kertoi, että Trio-UV järvivesisuodatin sopii täydellisesti suurimpaan osaan Suomen järvistä ja vedensuodattimen avulla järvivedestä saa todellakin puhdasta juomavettä. Jukan ja Sepon kohteessa vesi oli perustasoltaan kirkasta ja esteitä TRIO-UV järvivesisuodattimen asennukselle ei ollut. Jukka hankki itselleen ja naapurilleen Sepolle TRIO-UV järvivesisuodattimen plus pakettina, jossa tuli mukana myös vaihtosuodattimet ja järvivesipatruuna.

 

Miten helppo TRIO-UV järvivesisuodatin on asentaa ja onko suodattimet vaikea vaihtaa

“Eniten harmittaa, ettei tullut aikaisemmin hankittua vaan turhaan kanniskellut vettä vuosikaudet mökille.”

Kesällä 2020 otettiin yhteyttä Jukkaan ja Seppoon. Kyselin, kuinka helppo laite oli asentaa ja miten arki järvivedensuodattimen kanssa on sujunut, kertoo Mr.LVI:n tekninen myyjä Veijo Rantanen. Jukka vastasi mökiltään iloisesti tervehtien ”Täällä mökillä ollaan ja laite pelittää loistavasti. Asennus meni helposti muutamassa tunnissa, kun vesipumppu ja putket olivat jo valmiina aikaisemmin asennettuna. Näppärälle tee-se-itse- miehelle asennus oli helppo ja nopea työ. Laitteen pussisuodattimet ensimmäiseen yksikköön on vaihdettu 1–2 kuukauden välein ja aktiivihiili- sekä järvivesipatruuna on vaihdettu kerran kesässä. Vesi on hyvää eikä ole vieraatkaan valittaneet. Ovat vain ihmetelleet järvivesisuodatinta ja osa sanonut, että heidänkin pitää hankkia omalle mökilleen samanlainen, kertoo Jukka.

 

Sepolle soittaessa palaute on täysin samaa kuin Jukalta. Ongelmia ei ole ollut ja järvivesisuodatin on ollut toimintavarma. Eniten harmittaa, ettei tullut aikaisemmin hankittua vaan turhaan kanniskellut vettä vuosikaudet mökille. Nyt ollaan kuitenkin tyytyväisiä ja tärkeintä, että järviveden suodatin tuli lopulta hankittua. Seuraava asiakaskin taitaa olla teille jo tiedossa, kun naapuri oli käynyt kylässä ja laitteesta kyseltyään todennut, että pitää samanlainen hankkia ensi kesäksi. Se olisi kolmas TRIO-UV järvivesisuodatin samalle ranta-alueelle, toteaa Seppo nauraen.

 

Täydet viisi tähteä TRIO-UV järviveden suodattimelle toimivuudesta ja Mr.LVI:lle hyvästä palvelusta

“Laite oli oikeasti yllättävän helppo asentaa sekä erittäin helppo käyttää ja vaihtaa suodattimet.”

Arvostelua pyytäessä Jukka antaa täydet 5 tähteä. Laite oli oikeasti yllättävän helppo asentaa sekä erittäin helppo käyttää ja vaihtaa suodattimet. Asiakaspalvelu oli myymälässä hyvää ja asiantuntevaa ja järvivesisuodattimen pystyi turvallisin mielin ostamaan. Erityiskiitokset myymälässä palvelleelle Veijo Rantaselle. Myös Seppo antaa täydet 5 tähteä. Hän ei käynyt myymälässä vaan Jukka hoiti ostokset. Itse TRIO-UV järvivesisuodatin on kuitenkin ollut loistava ja pääsi eroon ärsyttävästä veden kantamisesta mökille. Homma toimii ja kiitos hyvästä laitteesta.

 

Mitä TRIO-UV järviveden suodattimen hankinnassa on otettava huomioon

Olennaista TRIO-UV järvivesisuodattimen käytölle on veden kirkkaus. Järviveden pitää olla läpäisevyydeltään vähintään 80–90 % eli perustasoltaan aika kirkasta, jotta uv-valo toimii oikein ja tappaa tarpeeksi bakteereja. Jos järvestä otettu vesi näyttää lasissa kirkkaalle tai jos järven rannasta näkee 3–4 m päähän pohjassa on vesi riittävän kirkasta suodattimelle. Mikäli on epävarma veden riittävästä kirkkaudesta kannattaa teettää Mr. LVI:ltä saatava perusvesianalyysi, jonka hinta on 29 € ja merkata lomakkeeseen, että haluaa tietää, onko järvivesi riittävän kirkasta Watman TRIO-UV järvivesisuodattimen käyttöön, kertoo Mr. LVI:n tekninen myyjä Veijo Rantanen.

“Jos järvestä otettu vesi näyttää lasissa kirkkaalle tai jos järven rannasta näkee 3–4 m päähän pohjassa on vesi riittävän kirkasta suodattimelle.”

 

Mikäli TRIO-UV järviveden suodatin kiinnostaa, mutta ei ole aivan varma sen sopivuudesta omalle mökilleen niin kannattaa ottaa yhteys Mr.LVI asiakaspalveluun. Mr. LVI:ltä saa myös vesiautomaatit ja tänä kesänä myyntiin tulleen JUKOLA7 imuletkun kohon. Mr. LVI:n myyjät kertovat laitteista tarpeen tullen lisää ja TRIO-UV järvivesisuodatin esittelykappaletta voi tulla katsomaan Vantaan Tammiston myymälään.

 

Tutustu ja lue lisää Watman TRIO-UV järvivesisuodattimen erilaisista valmispaketeista alla olevasta linkistä:

https://vesikauppa.com/index.php/vedensuodattimet/jarviveden-suodatus/jarvivesisuodattimet-watman-trio-uv

 


 

ASIAKKAIDEN ARVOSTELUJA TUOTTEESTA WATMAN TRIO-UV JÄRVIVESISUODATIN

 

Loistopaketti ja helppo asentaa. Nyt koko perhe nauttii mökillä puhtaasta vedestä. Mr.Lvi:llä osaava ja asiantunteva palvelu. Kerroin tarpeistamme ja kaverit kasasivat meille sopivan paketin ja ohjeistivat vielä asennuksen kaupan päälle. 5*

 

 

Meillä on ollut nyt 3 vuotta Trio-UV suodatin mökillä ja ihmettelenkin, miten en aikaisemmin sitä hankkinut. Laite on tosi helppo asentaa itse, suodattimien- kuten myös lampun vaihto on hyvin yksinkertaista. Minkäänlaisia ongelmia ei ole ollut, laite pelaa hyvin. Vesi on tarkastettu, koska pienet lapsetkin sitä juovat, eikä vesinäytteessä löytynyt mitään epäpuhtauksia. Suosittelen ehdottomasti, koska ennen kannoimme puhtaan veden kaupungista, missä vedessä on kemikaaleja, nyt on helppoa, kun puhdas vesi tulee hanasta.

 

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.
Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

 

KYSY LISÄÄ!