Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Marcus Grönholm - Pumppulohjan asiakas, maailmanmestari ja monialayrittäjä Inkoosta

 

Marcus Grönholm on ollut Pumppulohjan / Watmanin asiakas jo pian 20 vuotta ja asiakkuus jatkuu jo toisessa sukupolvessa

 

Marcus Grönholmin kotiin on asennettu Pumppulohjan RO-vedensuodatin suodattamaan porakaivon vedestä rautaa, kalkkia ja väriä ja Marcus Grönholmin pojalla Niclaksella puolestaan on ongelmana vedessä uraani ja muut epäpuhtaudet, joihin myös hän on saanut avun Pumppulohja Oy:n vedensuodattimesta.

 

Marcus Grönholmille ja hänen pojalleen on asennettu Pumppulohja vedensuodattimet ja heillä molemmilla on hyviä kokemuksia Pumppulohja vedensuodattimista.

 

Marcus ”Bosse” Grönholm aloitti moottoriurheilu-uransa vuonna 1981 motocrossia ajamalla. 1987 hän siirtyi nelipyöräisiin soratieohjuksiin ja ensimmäistä Suomen mestaruuttaan hän juhli vuonna 1994.

Vuonna 2000 hän saavutti ensimmäisen maailmanmestaruutensa Peugeotin ratissa uusien mestaruutensa kahden vuoden kuluttua vuonna 2002. Marcus lopetti aktiivisen ratin pyörittämisen vuonna 2007 ja tämän jälkeen hän alkoi pyörittämään monipuolista liiketoimintaa.

Menestyksekkään ralliuran päätyttyä hän rakennutti Inkoon satamaan Strand-kauppakeskuskiinteistön. Hänen perheellään on kiinteistössä useita yrityksiä, kaksi liikettä, kuntosali, ravintola ja venetarvikeliike. Kauppakeskuksen viereiselle tontille on kaavoitettu asuinkiinteistöjä, joiden rakentaminen ja ennakkomarkkinointi on tarkoitus aloittaa lähivuosina.

Moottoriurheilustakaan Marcus ei ole päässyt irti. Hänellä on oma GRX Management Team, jonka kuljettajat ajavat rallin ja rallicrossin MM-sarjoja.

 

"Moottoriurheilussa autan nuoria kuljettajia. Minulla on oma GRX-Team, jossa poikani Niclas ajaa rallicrossin MM-sarjaa. Maailmalla vierailen erilaisissa tapahtumissa, historic-ralleissa ja kun vanhat yhteistyökumppanit pyytävät apua niin ei niistä voi kieltäytyä. Tallin pyörittäminen viekin todella paljon aikaani. ” kertoo Marcus.

 

Pumppulohjan asiakkaana vuodesta 2001

"Käytimme kotonamme vuosia vettä ilman erillistä suodatusta, kaakelien saumat muuttuivat keltaisiksi ja autoissa oli pesun jälkeen tahroja. Vuonna 2001 vesianalyysin kautta selvisi, ettei vesi ollut puhdasta. Pumppulohjalta saimme avun vesiongelmaamme ja laitteiston käyttöönotto tapahtui nopeasti.

Kotiimme tuli Pumppulohjan RO-laitteisto porakaivon vettä suodattamaan. Meillä oli tosi huono vesi, rautaa, kalkkia, väriä. Porakaivon päälle rakennettiin puhdistamorakennus. Rakennuksessa meillä on suodatinlaitteisto ja kaksi isoa puskurisäiliötä, yhteensä varmaankin 800 litraa. Käytämme kotonamme vettä todella paljon ja tämä puhdistamo on toiminut hyvin.”

“Käytämme kotonamme vettä todella paljon ja tämä puhdistamo on toiminut hyvin.”

Stefan Stigell, Pumppulohja Oy, ”Meille oli heti Marcuksen vesianalyysin tulokset saatuamme selvää, että parhaaseen suodatustulokseen pääsemme käänteisosmoosi-laitteistolla. RO-laitteitamme käytetään yleisesti suodattamaan merivedestä puhdasta talousvettä. Tässä tapauksessa katsoimme analyysin pohjalta käänteisosmoositeknologian olevan paras ja tehokkain tapa suodattaa myös porakaivon tuottama vesi."

Marcus Grönholm: "Meille RO-laitteisto oli aivan pakollinen hankinta. Suodatinhiekkaa joutuu ajoittain lisäämään ja RO-kalvoja on jouduttu vaihtamaan. Laitetta pitää muistaa tarkkailla ja huoltovälejä noudattaa. Jos laitteiston huoltoväli menee liian pitkäksi sen kyllä heti huomaa veden maussa.”

 

Vesianalyysin tekeminen on tärkeä osa vedenlaadun tarkkailussa

Nyt Marcuksen poika Niclas rakensi omakotitalon Inkooseen. Vesianalyysin teon jälkeen Pumppulohja saikin uuden asiakkaan Grönholmien perheestä.

”Niclaksen kiinteistölle tuli oma porakaivo. Vesi näytti tosi hyvältä. Se oli kirkasta, hajutonta ja mautonta. Tämä hämäsi meitä. Talon rakennusvaiheessa olisikin ollut hyvä heti aluksi teettää kaivoveden vesianalyysi. Olisimme osanneet ottaa talon rakennusvaiheessa huomioon vedensuodatuslaitteiston tilavaatimukset tekniseen tilaan.

“Vesinäytteen ottamisen jälkeen selvisi, että vedessä oli uraania ja muita epäpuhtauksia. Kirkas, puhtaalta näyttänyt vesi ei ollutkaan käyttökelpoista.”

Vesinäytteen ottamisen jälkeen selvisi, että vedessä oli uraania ja muita epäpuhtauksia. Kirkas, puhtaalta näyttänyt vesi ei ollutkaan käyttökelpoista. Pumppulohjalta saimme nopeasti avun ongelmaamme. Nyt laitteisto on sijoitettu sääsuojaan porakaivon viereen. Ennen talven tuloa Niclakselle on tulossa autotalli, johon toteutamme oman tilan suodatinlaitteistolle.”

Stefan Stigell: ”Kaivot, joiden vedenlaatu on moitteetonta ovat harvinaisia. Syyt huonoon ja jopa terveydelle vaaralliseen vedenlaatuun ovat moninaiset. Viallinen kaivon rakenne päästää valumaveden kaivoon sekä maa- ja kallioperästä johtuvat veden pilaantumiset ovat yleisimpinä syinä. Suomessa on useita tunnistettuja alueita, joissa mm. uraani ja arseeni ovat kaivon omistajilla ongelmana. Kaikkiin vesiongelmiin on kuitenkin saatavilla toimiva suodatinratkaisu, kunhan vesianalyysi on tehty ja epäpuhtaudet yksilöity."

Marcuksen ja Niclaksen vedenlaatu on valituilla suodatintekniikoilla saatu hallintaan. Laitteistojen huollosta vastaa Pumppulohjan huolto yhdessä paikallisen LVI-ammattilaisen kanssa. Tärkeätä on seurata vedenlaadun säilymistä aistinvaraisesti ja tekemällä ajoittain myös vedestä vesianalyysi. Vain laboratoriotestillä saadaan täysi varmuus veden laadusta ja juomakelpoisuudesta.

Pumppulohja Watman on pysynyt Marcuksen vauhdissa mukana pian 20 vuotta. Yhteistyö jatkuu jo toisessa sukupolvessa.


Tustustu tarkemmin Watman vesianalyyseihin ja Pumppulohja Watman vedensuodattimiin

Watman vesianalyysit löydät täältä: Watman vesianalyysit

Linkki Pumppulohja Watman kaivoveden vedensuodattimiin: Pumppulohja Watman vedensuodattimet kaivovedelle

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.
Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

 

KYSY LISÄÄ!