Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

VEDENSUODATTIMET

tiedätkö millaista vettä juot?

 

 Mr.LVI Vesikauppa.com on vedensuodatin erikoiskauppa.
Valikoimistamme löydät vedensuodattimen kaikenlaiseen talousveden puhdistukseen.

 WATMAN ASIANTUNTIJA

Mr.LVI VESIKAUPPA.COM
MYYNTI ASENNUS HUOLTO
VEDENSUODATTIMET / VEDENKÄSITTELYLAITTEET
puh. 010 666 72 82 

• Mr.LVI toimittaa myös vesianalyysit helposti ja nopeasti
• Tarvittaessa saat tarjouksen sopivasta vedenkäsittelylaitteesta

 

LAAJA VALIKOIMA WATMAN VEDENSUODATTIMIA

 Raudan poistoon
 Humuksen poistoon
 Radonin poistoon
 Kalkin poistoon 
 Suolan poistoon
 Veden neutralointiin
  Mangaanin poistoon
  Rikkivedyn hajun poistoon
  Uraanin poistoon
  Fluoridin poistoon
  Arseenin poistoon
  Veden desinfiointiin

 

 

VEDENSUODATIN -LAITTEET JA KÄYTTÖTARKOITUS

Valikoimaamme kuuluu erilaisia vedensuodatin-tyyppejä pienistä patruunamalleista suuriin kunnallisiin avovedensuodattimiin.

Helpottaaksemme laitevalintaa alla lyhyt kuvaus vedensuodattimista, niiden puhdistus ominaisuuksista laitetyypeittäin.

FeA -vedensuodatin: Raudanpoisto humusvapaista vesistä (KMn04-luku<12): laite suorittaa automaattisen pesun.

FeAC -vedensuodatin: Raudan ja mangaaninpoisto humusvapaista vesistä (KMn04-luku<12), pH:n korjaus ja veden alkalointi: laite suorittaa pesun automaattisesti.

C  -vedensuodatin: pH:n korjaus ja veden alkalointi, laite sopii rautavapaille vesille, asennetaan ennen painesäiliötä: ei pestävissä. 

IX -vedensuodatin: Kalkinpoisto, vedenpehmennys, raudan ja mangaaninpoisto humusvapaista vesistä (KMn04-luku).

IX HK -vedensuodatin: Raudan ja mangaaninpoisto humuspitoisista vesistä (KMn04-luku<12),kalkin poisto, veden pehmennys.

IXN03 -vedensuodatin: Nitraatin poisto juoma ja käyttövesitä.

MLFA -vedensuodatin: Täyteaineet valitaan tapauskohtaisesti, käytetään mm. kiintoineen, humuksen, hajun ja maun poistoon.

Rn(A)H  -vedensuodatin: Radoninpoisto porakaivovesistä:RnH/RnAH: aktiivihiiliperiaate

RnAI  -vedensuodatin: Radoninpoisto porakaivovesistä: ilmausperiaate.

RO  -vedensuodatin: Suolan Fluoridin, ammoniumin, nitraatin sekä arseenin poistoon, joko juoma tai kaikesta vedestä.


VEDEN UV-DESINFIOINTI ONNISTUU UV-SÄTEILIJÄLLÄ

Erinomainen vaihtoehto on UV-desinfiointi haitallisten bakteerien, virusten ja taudinaiheuttajien poistoon talous- ja juomavesistä varmasti ja tehokkaasti.

UV-laitteissa veden desinfiointi tapahtuu varmasti ja tehokkaasti ilman klooria tai muita kemikaaleja.
UV- laitteiden toiminta perustuu Ultraviolettidesinfiointiin joka tuhoaa vedestä bakteerit, virukset ja muut taudinaihettajat eikä jätä veteen hajua tai makua. Mekaaninen takuu materiaalivirheille 2 vuotta sekä reaktorikammiolle 5 vuotta.

Käy tutustumassa UV-desinfiointi  

 

Pääosa vedesuodattimista on automaattisia jolloin ne ovat mahdollisimman helppokäyttöisiä. Watman vedensuodattimet toimivat ilman kemikaaleja, vain kulunut massa vaihdetaan.
Ainoastaan IX- sarjan vedensuodattimien toiminta perustuu ioninvaihtoon joka automaattisesti elvytetään ruokasuolalla (NaCI). 

 

Vedenpuhdistus voidaan toteuttaa omakotitaloissa myös, joko patruunasuodattimilla esim. raudan- ja mangaaninpoisto, käsikäyttöisillä painevesisuodattimilla tai täysin automaattisilla painevesisuodattimilla, normaalisti ilman kemikaaleja tai massan vaihtoja. Vedensuodatinlaitteiden hintahaitari on pyritty saamaan sellaiseksi, että jopa mökkikäyttöön löytyy optimaalinen ratkaisu puhdistustuloksen huonontumatta.


VEDENSUODATTIMEN VALINTA

Talousvesisuodatinta voidaan pitää erityisen hyödyllisenä ja pitkäikäisenä laitteena. Vedensuodatinlaitteen valinta saattaa olla tavalliselle "Matti Meikäläiselle" vaikea tilanne. Jotta voimme valita kohteeseen tarvittavan oikean suodatintyypin, meidän on tiedettävä suodatettavan veden alkuperä ja laatu.
Kohteeseen sopiva laitetyyppi voidaan selvittää vesilaboratorion tekemästä talousvesitutkimuksesta tai tekemämme vesianalyysin ja koesuodatuksen perusteelle.

 

MITEN EDETÄ

 

Mr.LVI puhtaan veden ammattilainen auttaa vesiasioissa 

Me olemme alan asiantuntijoita ja kerromme mielellämme lisää ihmisille, jotka haluavat parantaa elämänsä laatua.

 

TAKUUT

Vedensuodatin-laitteilla on aina puhdistustakuu ja mekaaninen takuu voimassa kun laitevalinta tehty yhdessä kanssamme. Käytössämme tulee olla joko kattava vesianalyysi tai edustava tekemämme vesinäyte joka tutkitaan laboratoriossa. Mikäli vesitutkimus tehdään tekemämme vesianalyysin ja koesuodatuksen perusteella ja tutkimustulos antaa aihetta, annamme tarjouksen sopivasta vedenkäsittelylaitteesta.  

Yksittäiset komponenttitakuut

Lasikuituvahvisteiset muoviset (GRP) suodatinsäiliöt 2 vuotta Ruostumattomat terässäiliöt (RST) 2 vuotta. Automaatti- ja manuaaliventtiilit 1 vuosi. Säiliön sisäpuoliset mekaaniset rakenteet: putket, pumput, kalvot, venttiilit, sähkökeskukset tmv. 1 vuosi.
Suodatinmassat tapauskohtaisesti
Alkalointimassa, kaikki tyypit, liukeneva massa ei takuuta. Muut suodatinmassat, kuluva hyödyke, mekaaninen takuu 1 vuosi. Vaihdettavat tai pestävät kertakäyttöpatruunat: kuluva hyödyke, mekaaninen takuu 1 kuukausi.

 

Seuraavassa esitetty kuvaus WatMan-suodattimista on laadittu auttamaan kuluttajaa tilanteessa, jossa talouteen etsitään sopivaa laitetta ja laitetoimittajaa.

Fe-vedensuodatinsarja säilyttää veden raikkauden ja jopa parantaa sitä, sillä suodatuksessa käytetään apuna ilman happea - ei lainkaan kemikaaleja. Suodatettu vesi säilyttää myös viileytensä, sillä vesitilavuus on pieni, eikä suodatusta tarvitse tehostaa vettä lämmittävän pumpun avulla. Laitteet poistavat raudan ja mangaanin lisäksi rikkivetyä sekä aggressiivista hiilihappoa sekä jonkin verran humusta. Erikoissuodattimet poistavat lisäksi muita epäpuhtauksia, kuten radonia tai suolaa.

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.
Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

 

KYSY LISÄÄ!