Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Watman TRIO-UV -säteilijä

Watman Trio-UV vedensuodattimen hinta vain 559 €


Watman Trio-UV vedensuodatin joka toimii UV-valolla

  • Vedensuodatin kotiin tai mökille
  • Voidaan käyttää järviveden, sadeveden, lähdeveden, pintaveden, kaivoveden, porakaivoveden, hanaveden ja säiliöveden puhdistukseen.
  • Mekaaninen suodatus kiintoainee poistoon
  • Aktiivihiilikäsittely poistaa hajut ja maut
  • UV-valo tuhoaa legionellaa, mikrobeja, bakteereja, viruksia sekä alkueläimiä ympäristöystävällisesti ilman kemikaaleja.
  • Huom! Laitteen sinilevätoksiinien poistokyky on rajoitettu.
  • Vältä käyttämästä vedensuodatinta pintavesikohteissa, joissa tiedetään olevan runsaasti sinilevää.
  • Mitat: 601,5 x 464 mm
  • Tuotenumero: 3614430

Takuu 2 vuotta


Katso täältä aktiivihiilipakkaus ja suodatinsukat Trio-UV järvivesisuodattimeen

 

 

Hinta: 559,00 €
Valmistaja: Watman

Watman Trio-UV vedensuodatin puhdistaa veden alkuperästä riippumatta

UV-valolla tapahtuva veden puhdistus on ihanteellinen tapa tuhota vedestä mikro-organismeja. Veden puhdistus tapahtuu turvallisesti ilman kemikaaleja, josta ei synny toksisia sivutuotteita, eikä ylimääräisiä hajuja tai makuja.

 

Watman Trio-UV tuhoaa vedestä mikrobit, legionellat, bakteerit, virukset sekä alkueläimet ja sillä voidaan puhdistaa melkein mitä vettä vain; sade-, kaivo-, porakaivo-, hana-, järvi-, lähde-, pinta- ja säiliövettä. Watman Trio-UV vedensuodatinta voidaan käyttää seuraavissa käyttökohteissa: suihkut, kylpyammeet, ruoan valmistajat, jääpalakoneet, suihkulähteet, akvaariot, ruoan huuhtelu ja karjan (mm. kanat, jänikset ja ankat) ruokkiminen ja juottaminen vedellä jossa ei ole taudin aiheuttajia.

 

Watman Trio-UV toimintaperiaate

1. Suodatus

Watman Trio-UV vedensuodattimen ensimmäisessä osassa suodatetaan kiintoaineet.
Vedensuodattimessa on kierukkarakenne, joka tuottaa sentrifugaalisen keskipakovoiman, joka siirtää suuret hiukkaset pyörrevirtaaman vaikutuksesta suodatinrungon pohjalle. Jäljelle jäävät epäpuhtaudet voidaan edelleen erottaa tiheämmillä suodatuksilla kunkin erityistarpeen mukaisesti välillä 5-25 mikronia.2. Aktiivihiilikäsittely

Watman Trio-UV vedensuodattimen toisessa osiossa tehdään aktiivihiilikäsittely, joka poistaa epämiellyttävien hajujen ja makujen lisäksi myös suuren osan veden sisältämistä torjunta-aineista.  Helpon vaihdettavuuden takaamiseksi aktiivihiili on sijoitettu erilliseen suodattimeen.  Aktiivihiili on helposti vaihdettavissa vain ylemmän suojan irrottamalla.


3. UV-desinfiointi

Watman Trio-UV vedensuodattimen viimeisessä osiossa tapahtuu veden puhdistus UV-valon avulla.
UV-säteilyn aallonpituus 253,7 nm on myös osa auringon säteilyä, ja sitä on mahdollista tuottaa uudelleen myös keinotekoisesti. UV-säteily on paljon voimakkaampaa kuin auringonvalo, jonka vuoksi se sopii veden puhdistukseen.

 

*Huom!  Watman Trio-UV vedensuodattimen sinilevätoksiinien poistokyky on rajoitettu. Vältä käyttämästä Watman Trio-UV vedensuodatinta  pintavesikohteissa, joissa tiedetään olevan paljon sinilevää. UV-desinfioinnin tehokkuus myös laskee, mikäli  vesi on huomattavan värillistä. Veden transmittanssin eli valon läpäisevyyden tulee olla aina suurempi kuin 75 % ja parhaiten 90 %.


Watman Trio UV järvivesisuodattimen tekniset tiedot:

Yhdekoko: 3/4"+1"
Suurin virtaama: ( T=30°C ):2 m3 /h
Korkein käyttöpaine: 16 bar
Korkein käyttölämpötila: 50°C
Paino: 4,3 kg
Lampun vaihto kerran vuodessa
Kvartsiputken vaihto kerran viidessä vuodessa
Veden pienin sallittu läpäisevyys T: 90% (*)
Lampun teho: 25W
Mitat: 601,5 x 464 mm

Watman Trio-UV vedensuodatin pitää sijoittaa tilaan, jossa se ei pääse jäätymään. Watman Trio-UV vedensuodatin on tyhjentävä talveksi.

(*) Huom! Laitteen sinilevätoksiinien poistokyky on rajoitettu. Vältä käyttämästä laitetta pintavesikohteissa, joissa tiedetään olevan runsaasti sinilevää. Uv-desinfioinnin tehokkuus myös laskee, jos vesi on huomattavan värillistä. Laite sopii täydellisesti järvi- kaivokohteisiin joissa on kirkas vesi. Veden valonläpäisevyyden tulee olla aina suurempi kuin 80% suositeltavaa yli 90%.

Vesissä joissa on väriä / tummuutta ei voida myöntää puhdistustakuuta ellei vedenlaatua ole testattu Watman perusvesianalyysin kautta ja varmistettu laitteiston sopivuutta kohteeseen. Vesianalyysillä tarkistetaan tummuuden syy ja riittääkö aktiivihiili poistamaan värin riittävän hyvin vedestä. Perus vesianalyysin löydät täältä: https://vesikauppa.com/index.php/vesianalyysit/watman-perus-vesianalyysi

Vesianalyysillä tarkistetaan tummuuden syy ja riittääkö aktiivihiili poistamaan värin riittävän hyvin vedestä. Järviveden tummuus johtuu usein suuresta humuspitoisuudesta johon järjestelmän suodatusteho ei riitä. Isommat humusmäärät vaativat järeämmän massasuodattimen. On hyvä ottaa myös huomioon, että humus usein vaihtelee pintavesien mukaan vuodenaikoina. Massasuodatin tarjotaan tarpeen tullen erikseen. Suomen järvet ovat erittäin usein on kirkasvetisiä. Tästä syystä Trio Uv sopii suurimpaan osaan kohteista ilman ongelmia ja on Suomen suosituin järviveden suodatusjärjestelmä. Kysy tarpeen tullen lisää sopivasta suodattimesta sinun kohteeseesi asiakaspalvelustamme.


Lisävarusteena tai varaosana saatavat osat:

TRIO-UV quartz/lasi
TRIO-UV lamppu 25W
Suodatinsukka 10 μ 5 kpl 
Suodatinsukka 25 μ 5 kpl
Aktiivihiili Cintropur 1,25kg


Trio-UV järvivedensuodattimen asennus ja huolto

Järvivedesta juomavettä Watman Trio-UV vedensuodattimella ja Isku-Jet vesipumpulla


 Trio-UV  järvivesisuodatin esite 

 UV desinfiointi 

 Trio-UV  järvivesisuodatin käyttöohje

Ohjeet Watman Trio-UV järvivesisuodatinjärjestelmä kokonaisuuden rakentamiseen

 Trio-UV suodattimen huoltovideo (youtube)

Cintropur ultraviolet sterilization / Cintropur UV-suodatus esite EN


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.