Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Watman TRIO-UV -säteilijä

Watman Trio-UV vedensuodattimen hinta vain 575 € tai alk. 8 €/kk


Watman Trio-UV vedensuodatin joka toimii UV-valolla

  • Vedensuodatin kotiin tai mökille
  • Voidaan käyttää järviveden, sadeveden, lähdeveden, pintaveden, kaivoveden, porakaivoveden, hanaveden ja säiliöveden puhdistukseen.
  • Mekaaninen suodatus kiintoainee poistoon
  • Aktiivihiilikäsittely poistaa hajut ja maut
  • UV-valo tuhoaa legionellaa, mikrobeja, bakteereja, viruksia sekä alkueläimiä ympäristöystävällisesti ilman kemikaaleja.
  • Huom! Laitteen sinilevätoksiinien poistokyky on rajoitettu.
  • Vältä käyttämästä vedensuodatinta pintavesikohteissa, joissa tiedetään olevan runsaasti sinilevää.
  • Mitat: 601,5 x 464 mm
  • Tuotenumero: 3614430

Takuu 2 vuotta


Katso täältä aktiivihiilipakkaus ja suodatinsukat Trio-UV järvivesisuodattimeen

 

 

Hinta: 810,00 €
Hinta: 575,00 €
ALE
29 %
ALE
29 %
Valmistaja: Watman

Watman Trio-UV vedensuodatin puhdistaa veden alkuperästä riippumatta

UV-valolla tapahtuva veden puhdistus on ihanteellinen tapa tuhota vedestä mikro-organismeja. Veden puhdistus tapahtuu turvallisesti ilman kemikaaleja, josta ei synny toksisia sivutuotteita, eikä ylimääräisiä hajuja tai makuja.

 

Watman Trio-UV tuhoaa vedestä mikrobit, legionellat, bakteerit, virukset sekä alkueläimet ja sillä voidaan puhdistaa melkein mitä vettä vain; sade-, kaivo-, porakaivo-, hana-, järvi-, lähde-, pinta- ja säiliövettä. Watman Trio-UV vedensuodatinta voidaan käyttää seuraavissa käyttökohteissa: suihkut, kylpyammeet, ruoan valmistajat, jääpalakoneet, suihkulähteet, akvaariot, ruoan huuhtelu ja karjan (mm. kanat, jänikset ja ankat) ruokkiminen ja juottaminen vedellä jossa ei ole taudin aiheuttajia.

 

Watman Trio-UV toimintaperiaate

1. Suodatus

Watman Trio-UV vedensuodattimen ensimmäisessä osassa suodatetaan kiintoaineet.
Vedensuodattimessa on kierukkarakenne, joka tuottaa sentrifugaalisen keskipakovoiman, joka siirtää suuret hiukkaset pyörrevirtaaman vaikutuksesta suodatinrungon pohjalle. Jäljelle jäävät epäpuhtaudet voidaan edelleen erottaa tiheämmillä suodatuksilla kunkin erityistarpeen mukaisesti välillä 5-25 mikronia.2. Aktiivihiilikäsittely

Watman Trio-UV vedensuodattimen toisessa osiossa tehdään aktiivihiilikäsittely, joka poistaa epämiellyttävien hajujen ja makujen lisäksi myös suuren osan veden sisältämistä torjunta-aineista.  Helpon vaihdettavuuden takaamiseksi aktiivihiili on sijoitettu erilliseen suodattimeen.  Aktiivihiili on helposti vaihdettavissa vain ylemmän suojan irrottamalla.


3. UV-desinfiointi

Watman Trio-UV vedensuodattimen viimeisessä osiossa tapahtuu veden puhdistus UV-valon avulla.
UV-säteilyn aallonpituus 253,7 nm on myös osa auringon säteilyä, ja sitä on mahdollista tuottaa uudelleen myös keinotekoisesti. UV-säteily on paljon voimakkaampaa kuin auringonvalo, jonka vuoksi se sopii veden puhdistukseen.

 

*Huom!  Watman Trio-UV vedensuodattimen sinilevätoksiinien poistokyky on rajoitettu. Vältä käyttämästä Watman Trio-UV vedensuodatinta  pintavesikohteissa, joissa tiedetään olevan paljon sinilevää. UV-desinfioinnin tehokkuus myös laskee, mikäli  vesi on huomattavan värillistä. Veden transmittanssin eli valon läpäisevyyden tulee olla aina suurempi kuin 75 % ja parhaiten 90 %.


Watman Trio UV järvivesisuodattimen tekniset tiedot:

Yhdekoko: 3/4"+1"
Suurin virtaama: ( T=30°C ):2 m3 /h
Korkein käyttöpaine: 16 bar
Korkein käyttölämpötila: 50°C
Paino: 4,3 kg
Lampun vaihto kerran vuodessa
Kvartsiputken vaihto kerran viidessä vuodessa
Veden pienin sallittu läpäisevyys T: 90% (*)
Lampun teho: 25W
Mitat: 601,5 x 464 mm

Watman Trio-UV vedensuodatin pitää sijoittaa tilaan, jossa se ei pääse jäätymään. Watman Trio-UV vedensuodatin on tyhjentävä talveksi.


Lisävarusteena tai varaosana saatavat osat:

TRIO-UV quartz/lasi
TRIO-UV lamppu 25W
Suodatinsukka 10 μ 5 kpl 
Suodatinsukka 25 μ 5 kpl
Aktiivihiili Cintropur 1,25kg Trio-UV  järvivesisuodatin esite 

 UV desinfiointi 

 Trio-UV  järvivesisuodatin käyttöohje

Ohjeet Watman Trio-UV järvivesisuodatinjärjestelmä kokonaisuuden rakentamiseen


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2020).

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa Itämerenkatu 11-13, Helsinki

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.