Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 

 

Hapetusputki Watman OXI 115 PS kaivovesi ilmastus

Automaattisen Watman OXI 115 PS hapetusputken hinta 940 € tai alk. 12 €/kk


Automaattinen hapetusputki Watman OXI 115 PS kaivovesien käsittelyyn omakotitalouksiin, mökille ja pienille maatiloille

  • Rikkivedyn- eli ”ns. mädän kananmunan” hajunpoisto vedestä hapettamalla
  • Kapasiteetti: Max  40l/min
  • Paineluokka: 6 bar*
  • Materiaali: rst
  • Korkeus: 750 mm
  • Halkaisija: 110 mm
  • Tuotenumero: 10646

 *Sopii perinteisten painesäiliöiden kanssa käytettäväksi.


OXI 115 PS hapetusputken esite

 

 

Hinta: 940,00 €
Valmistaja: Watman

Automaattinen hapetusputki Watman OXI 115 PS rikkivedyn hajun poistoon omakotitalouksiin, mökille ja pienille maatiloille

Watman hapetusputki OXI 115 PS on yksinkertainen, tehokas ja automaattinen kaivoveden ilmastusjärjestelmä joka sopii perinteisten painesäiliöiden kanssa käytettäväksi.


Watman hapetusputki OXI 115 PS sopii kaivoveden raudan ja mangaanin hapettamiseen sekä erityisesti tunkkaisen hajun ja rikkivedyn poistoon.
Järjestelmä sopii kohteisiin, joissa on perinteinen suljettu paineastia. Kun veteen lisätään happea ilmasta, rauta ja mangaani hapettuvat luontaisesti ja voidaan poistaa erillisellä suodattimella.

Jos kaivovesi on luontaisesti vähähappista, veden haju on usein tunkkainen. Lisäksi porakaivovesissä saattaa esiintyä mätää kanamunaa muistuttavaa hajua, rikkivedyn hajua. Rikkivedyn vastenmielinen haju saattaa tehdä vedestä jopa käyttökelvotonta.
Ilmastetussa vedessä ei koskaan esiinny rikkivetyä. Raikasta ja ilmastettua vettä on miellyttävä käyttää.

 

Watman OXI 115 PS hapetusputken toimintaperiaate

Watman OXI 115 PS hapetusputken toiminta

 

Hapetusputki asennetaan kuvan mukaisesti niin, että takaiskuventtiilin (8) nykyisen pumpun puoli on paineeton. Kun pumppu käynnistyy, vesi painaa ilman edellään painesäiliöön. Hapetusputken yläosan suuttimen läpi virratessaan vesi pisaroituu painesäiliön vapaassa ilmatilassa. Painesäiliöön asennetaan myös ilmanpoistin, jolla ylimääräinen ilma poistetaan. Pumpun pysähtyessä, hapetusputki tyhjenee tyhjennysletkua pitkin ja järjestelmä palautuu normaaliin perustilaansa.

 Watman OXI 115 PS hapetusputken esite

Watman / Pumppulohja vedensuodattimet esite


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.