Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 

 

Vedensuodatin Watman MLFAHC 10*54 epäpuhtauksien poisto

Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen
hinta 2 320 € tai alk. 31 €/kk


Monikerros vedensuodatin Watman MLFAHC 10*54 soveltuu alkalointiin, jälkialkalointiin, pH:n korjaukseen, kiintoaineen ja humuksen poistoon

  • Puhdistustarkoitus: Kiintoaine, humus, alkalointi ja pH
  • Max tuotto: 25 l/min
  • Korkeus: 1510 mm
  • Halkaisija: 254 mm
  • Paino: 80kg
  • Laitemateriaali: GRP
  • Yksi markkinoiden parhaimmista vedensuodattimista
  • Tuotenumero: 13579

Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen toimintaperiaate

Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen esite

 

 

Hinta: 2320,00 €
Valmistaja: Watman

Monikerros vedensuodatin Watman MLFAHC 10*54 soveltuu alkalointiin, jälkialkalointiin, pH:n korjaukseen, kiintoaineen ja humuksen poistoon

WatManin MLFA automaattinen vedensuodatinmallisarja on kehitetty mitä erilaisimpien epäpuhtauksien poistoon. Täyteaineet Watman vedensuodattimeen valitaan poistettavien epäpuhtauksien perusteella. Yleisimmät täyteaineet Watman vedensuodattimissa ovat suodatinhiekka, aktiivihiili, antrasiitti, alkalointimassa ja erikoissuodatusmassat. Yleensä eri suodatusmassat ovat kerroksittain vedensuodattimen suodatinsäiliössä, jolloin niiden erotuskyky on parhaimmillaan. Vedestä poistettavat epäpuhtaudet sitoutuvat kerroksittain vedensuodattimen suodatusmassaan ja kertyvät epäpuhtaudet alkavat toimimaan myös suodattavan massan tavoin.

 

Watman MLFAHC on painesäiliön jälkeen asennettava automaattinen vedensuodatin, joka ei käytä lainkaan kemikaaleja. Watman MLFAHC  vedensuodatin sopii pienille ja pienehköille rautamäärille 0-3 mg Fe/l, kun virtaama on alle 25 L/min. Watman MLFAHC  vedensuodatin sopii vesille, joiden humuspitoisuus on pieni (KMnO4 alle 20) ja pH-arvo yli 6. Watman MLFAHC  vedensuodatin on pienen koon ja suuren tehon tilaihme, jonka säiliömateriaali muovi.

 

Automaattisuus, useat materiaalivaihtoehdot ja mahdollisuus tayttää säiliö erikoismassoilla, ilman kemikaaleja, tekevät Watman MLFAHC vedensuodattimesta ehdottomasti yhden markkinoiden parhaimman laitteista.

 

Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen toimintaperiaate

Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen sitoessa epäpuhtauksia ja sen suodatusmassan tukkeutuessa ja veden virtaama laitteen läpi hidastuu ja painehäviö kasvaa. Automaattisen Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen suodatusmassaan kiinnittynyt lika huuhdotaan viemäriin vastavirtapesussa kellokoneiston ja automaattiventtiilin ohjaamana. Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen toiminta koostuukin sarjasta peräkkäisiä suodatuksia ja pesuja, joista pesulla pidetään yllä vedensuodattimen suodatusmassan jatkuvaa toimintakuntoa. Tarvittaessa Watman MLFAHC 10*54 vedensuodatin voidaan varustaa automatiikalla, joka käynnistää pesun automaattisesti suodatetun vesimäärän tai kasvavan painehäviön perusteella.

 

Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen asennusvaatimukset

Sähkö
A-sarjan vedensuodattimet: Vedensuodattimessa on maadoitettu 1-vaiheinen vaihtovirta (230 V) ja vedensuodatin on varustettu omalla muuntajalla. MLF-sarjan vedensuodattimet eivät tarvitse sähköä.

Vesi
Watman MLFAHC 10*54 vedensuodatin asennetaan kylmävesilinjaan (vesipaine on min 2,0 bar ja max ilmoitettu max.paine). Watman vedensuodattimen paineluokkaa voidaan helposti vaihtaa terässäiliöillä. Vedensuodattimien todellinen läpäisyteho on isompi kuin ilmoitettu, mutta puhdistustulos kuitenkin huonontuu mikäli arvot ylittyy jatkuvasti.

Viemäri
Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen läheisyydessä tulee olla viemäri tai muu vastaava, viemärin tulee pystyä purkamaan vedensuodattimelle ilmoitettu tuotto-vesimäärä.

Yleistä
Watman MLFAHC 10*54 vedensuodatin tulee sijoittaa pakkaselta suojattuun paikkaan ja asennuspaikan suosituslämpötila on 5-10°C. Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen suodatinsäiliö tulee asentaa tasaiselle pinnalle eikä siihen saa kohdistua mekaanista rasitusta. Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen automaattisen pesun varmistamiseksi laite asennetaan aina vasta painesäiliön jälkeen. Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen asennus muihin kuin märkätiloihin tapahtuu omalla vastuulla. Suodatinkoot 8 ja 10 ovat tehtaalla valmiiksi täytettyjä ja siten asennusvalmiita.


Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen mekaaninen ja puhdistustakuu on voimassa ainoastaan silloin, kun laitevalinta on tehty yhdessä kanssamme.Vedensuodatin Watman MLFAHC 10*54 toimintaperiaate

Watman vedensuodatin MLF/MLFA kiintoaineen ja epäpuhtauksien poistoon

Watman / Pumppulohja vedensuodattimet esite


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.
Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

 

KYSY LISÄÄ!