Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Vedensuodatin Watman MLFMn 10*54 epäpuhtauksien ja hajun poisto

Vedensuodatin Watman MLFMn 10x54 humuksen, kiintoaineen, rikkivedyn hajun ja värin poistoon


Watman vedensuodatin MLFMn 10x54

  • Puhdistustarkoitus: rikkivety, kiintoaine, humus, väri
  • Max tuotto: 25 l/min
  • Korkeus: 1230 mm
  • Halkaisija: 203 mm
  • Paino: 45kg
  • Laitemateriaali: GRP
  • Kemikaalivapaa ja tehokas ratkaisu hajuongelmaan
  • Tuotenumero: 13597

Vedensuodatin Watman MLFMn toimintaperiaate

Watman MLFMn 10*54 vedensuodattimen esite

 

 

Hinta: 1194,00 €
Valmistaja: Watman

Watman vedensuodatin MLFMn 10*54 epäpuhtauksien ja hajun poistoon

Automaattisella vedensuodatinmallisarjalla WatMan MLFA voidaan poistaa mitä erilaisimpia epäpuhtauksia. Vedensuodattimen täyteaineet valitaan sen perusteella, mitä epäpuhtauksia kulloinkin pitää poistaa. Watman vedensuodattimien yleisimmät täyteaineet ovat suodatinhiekka, aktiivihiili, antrasiitti sekä alkalointimassa.  Myös kevyet erikoissuodatusmassat tulevat luonnollisesti kysymykseen. Yleensä eri massat ovat suodatinsäiliössä kerroksittain, jolloin niiden erotuskyky on parhaimmillaan. Poistettavat epäpuhtaudet sitoutuvat kerroksittain  massaan, myös kertyvät epäpuhtaudet rupeavat toimimaan suodattavan massan tavoin.

Watman MLFMn 10*54 vedensuodatin sopii mm. rikkivedyn tai raudan ja mangaanin poistoon pienistä vesimääristä, kun virtaama on alle 20 L/min. Jos vesi sisältää pieniä kohtuullisia määriä rautaa 0,4-1 mg Fe/l tai kiinteitä epäpuhtauksia, Watman MLFMn 10*54 vedensuodattimen eteen suositellaan asennettavaksi etusuodatinta FP 3. Watman MLFMn 10*54 vedensuodatin sopii vesille, joiden humuspitoisuus on pienehkö (KMnO4 alle 16) ja pH-arvo yli 7. Watman MLFMn 10*54 vedensuodatin on pienen koon ja suuren tehon tilaihme, jonka säiliömateriaali muovi.

Watman MLFMn 10x44 vedensuodattimen toimintaperiaate

Watman MLFMn 10*54 vedensuodattimen sitoessa likaa, vedensuodattimen suodatusmassa menee tukkeeseen ja veden virtaama laitteen läpi hidastuu ja painehäviö kasvaa. Massaan sitoutunut lika huuhdotaan automaattisessa Watman MLFMn 10*54 vedensuodattimessa vastavirtapesussa pois kellokoneiston ja automaattiventtiilin ohjaamana. Watman MLFMn 10*54 vedensuodattimen toiminta koostuu sarjasta peräkkäisiä suodatuksia ja pesuja, joista pesulla pidetään yllä suodatusmassan jatkuvaa toimintakuntoa. Tarvittaessa Watman MLFMn 10*54 vedensuodatin voidaan varustaa automatiikalla, joka käynnistää pesun kasvavan painehäviön tai suodatetun vesimäärän perusteella.


Watman MLFMn 10*54 vedensuodattimen suodatinsäiliön materiaaliksi on valittavissa joko erittäin hyvin korroosiota kestävä lasikuituvahvistettu muovi tai galvanoitu paineastiateräs. Erityisesti juoma- ja elintarvikepuolella sopiva materiaali Watman MLFMn 10*54 vedensuodattimeen on joko ruostumaton tai haponkestävä teräs. Pumppulohjan tehtaalla Saukkolassa molemmat materiaalit voidaan peitata kemiallisesti, jolloin niiden korroosionkesto-ominaisuuksia voidaan parantaa huomattavasti.

 

Watman vedensuodattimen asennusvaatimukset

Sähkö
A-sarjan vedensuodattimet: Vedensuodattimessa on maadoitettu 1-vaiheinen vaihtovirta (230 V) ja vedensuodatin on varustettu omalla muuntajalla. MLF-sarjan vedensuodattimet eivät tarvitse sähköä.

Vesi
Vedensuodatin asennetaan kylmävesilinjaan (vesipaine on min 2,0 bar ja max ilmoitettu max.paine). Paineluokkaa voidaan helposti vaihtaa terässäiliöillä. Vedensuodattimien todellinen läpäisyteho on isompi kuin ilmoitettu, puhdistustulos kuitenkin huonontuu mikäli arvot ylittyy jatkuvasti.

Viemäri
Vedensuodattimen läheisyydessä tulee olla viemäri tai muu vastaava, viemärin tulee pystyä purkamaan vedensuodattimelle ilmoitettu tuotto-vesimäärä.

Yleistä
Vedensuodatin tulee sijoittaa pakkaselta suojattuun paikkaan ja asennuspaikan suosituslämpötila on 5-10°C. Vedensuodattimen suodatinsäiliö tulee asentaa tasaiselle pinnalle eikä siihen saa kohdistua mekaanista rasitusta. Vedensuodattimen automaattisen pesun varmistamiseksi laite asennetaan aina vasta painesäiliön jälkeen. Vedensuodattimen asennus muihin kuin märkätiloihin tapahtuu omalla vastuulla. Suodatinkoot 8 ja 10 ovat tehtaalla valmiiksi täytettyjä ja siten asennusvalmiita.


Watman MLFMn 10*54 vedensuodattimen puhdistustakuu ja mekaaninen takuu on voimassa ainoastaan silloin, kun laitevalinta on tehty yhdessä kanssamme.Vedensuodatin Watman MLFMn 10x54 toimintaperiaate

Watman vedensuodatin MLF/MLFA kiintoaineen ja epäpuhtauksien poistoon

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.
Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

 

KYSY LISÄÄ!