Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Vedensuodatin Watman MLFMn 8*44 epäpuhtauksien ja hajun poisto

Watman MLFMn 8x44 vedensuodattimen hinta 873 €


Watman vedensuodatin MLFMn 8x44 kiintoaineen, humuksen, värin ja hajun poistoon

  • Puhdistustarkoitus: rikkivety (haju), väri, kiintoaine ja humus
  • Max tuotto: 15 l/min
  • Korkeus: 1230mm
  • Halkaisija: 203 mm
  • Paino: 45 kg
  • Max paine: 8,6 bar
  • Laitemateriaali: GRP = lasikuituvahvistettu muovi
  • Yksi markkinoiden parhaimmista vedensuodattimista
  • Tuotenumero: 13595

 

 

 

Hinta: 873,00 €
Valmistaja: Watman

Watman MLFMn 8x44 vedensuodatin kiintoaineen, humuksen, värin ja rikkivedyn hajun poistoon

Watman MLFMn 8x44 vedensuodatin sopii mm. kiintoaineen, rikkivedyn haju, värin ja humuksen poistoon pienistä vesimääristä, kun virtaama on alle 15 l/min. Jos vesi sisältää pieniä kohtuullisia määriä rautaa 0,4-1 mg Fe/l tai kiinteitä epäpuhtauksia, Watman MLFMn 8x44 vedensuodattimen eteen suositellaan asennettavaksi etusuodatinta FP 3.


Watman MLFMn 8x44 vedensuodatin sopii vesille, joiden humuspitoisuus on pienehkö (KMnO4 alle 16) ja pH-arvo yli 7. Watman MLFMn 8x44 vedensuodatin on pienen koon ja suuren tehon tilaihme, jonka säiliömateriaalina on muovi.


Watman MLFMn 8x44 vedensuodattimen toimintaperiaate

Kun Watman MLFMn 8x44 vedensuodatin sitoo likaa, suodatusmassa tukkeutuu ja veden virtaama laitteen läpi vaikeutuu ja painehäviö kasvaa. Automaattisessa MLFMn 8x44 Watman vedensuodattimessa massaan sitoutunut lika huuhdotaan vastavirtapesussa pois kellokoneiston ja automaattiventtiilin ohjaamana. Watman MLFMn 8x44 vedensuodattimen toiminta koostuu sarjasta peräkkäisiä suodatuksia ja pesuja, joista pesulla ylläpidetään suodatusmassan jatkuvaa toimintakuntoa. Tarvittaessa Watman MLFMn 8x44 vedensuodatin voidaan varustaa automatiikalla, joka käynnistää pesun joko kasvavan painehäviön tai suodatetun vesimäärän perusteella.


Watman MLFMn 8x44 vedensuodattimen suodatinsäiliön materiaaliksi voidaan valita erittäin hyvin korroosiota kestävä lasikuituvahvistettu muovi tai galvanoitu paineastiateräs. Erityisesti juoma- ja elintarvikepuolella sopiva materiaali Watman MLFMn 8x44 vedensuodattimeen on joko ruostumaton tai haponkestävä teräs. Pumppulohjan tehtaalla Saukkolassa molemmat materiaalit voidaan peitata kemiallisesti, jolloin niiden korroosionkesto-ominaisuuksia voidaan parantaa merkittävästi.

 

Watman vedensuodattimen asennusvaatimukset

Sähkö
A-sarjan vedensuodattimet: Maadoitettu 1-vaiheinen vaihtovirta (230 V). Vedensuodatin on varustettu omalla muuntajalla.
MLF-sarjan vedensuodattimet eivät tarvitse sähköä.

Vesi
Vedensuodatin asennetaan kylmävesilinjaan, jossa vesipaine on vähintään 2,0 bar ja enintään ilmoitettu max.paine. Terässäiliöillä paineluokkaa voidaan helposti vaihtaa. Vedensuodattimien todellinen läpäisyteho on suurempi kuin ilmoitettu, puhdistustulos kuitenkin huonontuu arvojen jatkuvasti ylittyessä.

Viemäri
Vedensuodattimen läheisyydessä tulee olla viemäri tai muu pesuvesien purkupiste, viemärin tulee pystyä purkamaan vedensuodattimelle ilmoitettu tuotto-vesimäärä.

Yleistä
Vedensuodatin tulee sijoittaa pakkaselta suojaan, asennuspaikan suosituslämpötila on 5-10°C. Suodatinsäiliö tulee asentaa tasaiselle pinnalle eikä siihen saa kohdistua mekaanista rasitusta. Automaattisen pesun varmistamiseksi laite asennetaan aina vasta painesäiliön jälkeen. Vedensuodattimen asennus muihin kuin märkätiloihin tapahtuu omalla vastuulla. Suodatinkoot 8 ja 10 ovat tehtaalla valmiiksi täytettyjä ja siten asennusvalmiita.


Watman MLFMn 8x44 vedensuodattimen puhdistustakuu ja mekaaninen takuu on voimassa ainoastaan silloin, kun laitevalinta on tehty yhdessä kanssamme.


 


Vedensuodatin Watman MLFMn 8x44 toimintaperiaate

Watman vedensuodatin MLF/MLFA kiintoaineen ja epäpuhtauksien poistoon

Vedensuodatin Watman MLFMn 8*44 epäpuhtauksien ja hajun poisto asennusohje ja käyttöohje

Watman / Pumppulohja vedensuodattimet esite


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.
Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

 

KYSY LISÄÄ!