Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Vedensuodatin Watman MLFAHC 10*54 rst epäpuhtauksien poistoon

Monikerrosvedensuodatin Watman MLFAHC 10*54 rst soveltuu alkalointiin, jälkialkalointiin, pH:n korjaukseen, kiintoaineen ja humuksen poistoon


Vedensuodatin Watman MLFAHC 10*54 rst

  • Käyttätarkoitus: humus, kiintoaine, pH, alkalointi
  • Max tuotto: 25l/min
  • Korkeus: 1510 mm
  • Halkaisija: 254 mm
  • Paino: 80 kg
  • Laitemateriaali: rst
  • Yksi markkinoiden parhaimmista vedensuodattimista
  • Tuotenumero: 13578

Watman MLFAHC vedensuodattimen toimintaperiaate

Watman MLFAHC 10*54 rst vedensuodattimen esite

 

Hinta: 2605,00 €
Valmistaja: Watman

Monikerrosvedensuodatin Watman MLFAHC 10*54 rst soveltuu alkalointiin, jälkialkalointiin, pH:n korjaukseen, kiintoaineen ja humuksen poistoon

WatManin automaattinen vedensuodatinmallisarja MLFA on suunniteltu mitä erilaisimpien epäpuhtauksien poistoon. Watman vedensuodattimen täyteaineet valitaan sen perusteella, mitä epäpuhtauksia kulloinkin on poistettava. Watman vedensuodattimien yleisimmät täyteaineet ovat suodatinhiekka, aktiivihiili, alkalointimassa sekä antrasiitti. Myös kevyet erikoissuodatusmassat tulevat luonnollisesti kysymykseen. Yleensä eri massat ovat vedensuodattimen suodatinsäiliössä kerroksittain, jolloin niiden erotuskyky on parhaimmillaan. Vedestä poistettavat epäpuhtaudet sitoutuvat kerroksittain suodatusmassaan ja myös kertyvät epäpuhtaudet alkavat toimimaan suodattavan massan tavoin.

Watman MLFAHC 10*54 rst on painesäiliön jälkeen asennettava automaattinen vedensuodatin, joka ei käytä lainkaan kemikaaleja. Watman MLFAHC 10*54 rst  vedensuodatin sopii pienille ja pienehköille rautamäärille 0-3 mg Fe/l, kun virtaama on alle 25 L/min. Watman MLFAHC 10*54 rst  vedensuodatin sopii vesille, joiden humuspitoisuus on pieni (KMnO4 alle 20) ja pH-arvo yli 6. Watman MLFAHC 10*54 rst  vedensuodatin on pienen koon ja suuren tehon tilaihme, jonka säiliömateriaali on suomalainen ruostumaton teräs.

Watman MLFAHC 10*54 rst vedensuodattimen toimintaperiaate

Kun Watman MLFAHC 10*54 rst vedensuodatinta käytetään ja se sitoo epäpuhtauksia, Watman MLFAHC 10*54 rst vedensuodattimen suodatusmassa tukkeutuu ja veden virtaama laitteen läpi hidastuu ja painehäviö kasvaa. Automaattisen vedensuodattimen suodatusmassaan kiinnittynyt lika huuhdotaan viemäriin vastavirtapesussa kellokoneiston ja automaattiventtiilin ohjaamana. Watman MLFAHC 10*54 rst vedensuodattimen toiminta koostuukin sarjasta peräkkäisiä suodatuksia ja pesuja, joista pesulla pidetään yllä suodatusmassan jatkuvaa toimintakuntoa. Tarvittaessa Watman MLFAHC 10*54 rst vedensuodatin voidaan varustaa automatiikalla, joka käynnistää pesun suodatetun vesimäärän tai kasvavan painehäviön perusteella.

 

Watman vedensuodattimen asennusvaatimukset

Sähkö
A-sarjan vedensuodattimet: Vedensuodattimessa on maadoitettu 1-vaiheinen vaihtovirta (230 V) ja vedensuodatin on varustettu omalla muuntajalla. MLF-sarjan vedensuodattimet eivät tarvitse sähköä.

Vesi
Vedensuodatin asennetaan kylmävesilinjaan (vesipaine on min 2,0 bar ja max ilmoitettu max.paine). Paineluokkaa voidaan helposti vaihtaa terässäiliöillä. Vedensuodattimien todellinen läpäisyteho on isompi kuin ilmoitettu, puhdistustulos kuitenkin huonontuu mikäli arvot ylittyy jatkuvasti.

Viemäri
Vedensuodattimen läheisyydessä tulee olla viemäri tai muu vastaava, viemärin tulee pystyä purkamaan vedensuodattimelle ilmoitettu tuotto-vesimäärä.

Yleistä
Vedensuodatin tulee sijoittaa pakkaselta suojattuun paikkaan ja asennuspaikan suosituslämpötila on 5-10°C. Vedensuodattimen suodatinsäiliö tulee asentaa tasaiselle pinnalle eikä siihen saa kohdistua mekaanista rasitusta. Vedensuodattimen automaattisen pesun varmistamiseksi laite asennetaan aina vasta painesäiliön jälkeen. Vedensuodattimen asennus muihin kuin märkätiloihin tapahtuu omalla vastuulla. Suodatinkoot 8 ja 10 ovat tehtaalla valmiiksi täytettyjä ja siten asennusvalmiita.


Watman MLFAHC 10*54 vedensuodattimen mekaaninen ja puhdistustakuu on voimassa ainoastaan silloin, kun laitevalinta on tehty yhdessä kanssamme.Vedensuodatin Watman MLFAHC 10*54 rst toimintaperiaate

Watman vedensuodatin MLF/MLFA kiintoaineen ja epäpuhtauksien poistoon

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.
Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

 

KYSY LISÄÄ!