Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Vedensuodatin Watman RnAH 10*54 radonin poisto

Automaattisella huuhtelukoneistolla varustettu Watman RnAH 10*54 vedensuodatin aktiivihiilellä radonin, humuksen ja kloorin poistoon


Vedensuodatin Watman RnAH 10x54

  • Puhdistustarkoitus: radon, humus, kloori 
  • Max tuotto: 25 l/min
  • Korkeus: 1295 mm
  • Halkaisija: 254 mm
  • Paino: 30kg
  • Laitemateriaali: GRP
  • Tuotenumero: 13665

Vedensuodatin Watman RnAH 10x54 esite

Vedensuodatin Watman RnAH toimintaperiaate

 

 

 

Hinta: 2135,00 €
Valmistaja: Watman

Watman RnAH 10*54 on aktiivihiilellä toimiva vedensuodatin radonin poistoon

Watman RnAH 10*54 vedensuodatin on pienen koon ja suuren tehon tilaihme, jonka säiliömateriaali muovi.

Automaattisella huuhtelukoneistolla varustettu vedensuodatin Watman RnAH 10*54 sopii alle 5000 Bq/l radonpitoisuuksille, kun virtaama on alle 25 L/min. Sopii myös pienille ja pienehköille rautamäärille 0-1 mg Fe/l, automaattipesun ansiosta vedensuodatin sietää pienehkön määrän kiinteitä epäpuhtauksia. Watman RnAH 10*54 vedensuodatin sopii vesille, joiden humuspitoisuus on pienehkö (KMnO4 alle 16) ja pH-arvo yli 7.

 

Aktiivihiili soveltuu erityisesti pienten tai keskisuurten (< 5000 Bq/l) radon-määrien poistamiseen. Watman RnAH 10*54 vedensuodatin on täytetty korkealuokkaisella aktiivihiilellä, jonka toiminta perustuu suureen teholliseen suodatuspinta-alaan. Hiili on hyvin huokoista ja tarjoaa lukuisia sellaisia pisteitä, joihin kaasumainen radon voi tarttua. Oikein mitoitettuna vedensuodattimessa saavutetaan tasapainotilanne, jossa massasta vapautuva radonpitoisuus on riittävän pieni; radonin viipymä massassa on niin pitkä, että se ehtii puoliintua ja muuttua hajoamistuotteikseen. Automaattisessa vedensuodatin RnAH mallissa massa voidaan huuhtoa saostuvien epäpuhtauksien kuten ruosteen poistamiseksi.

 

Watman RnAH 10*54 vedensuodatin asennetaan painesäiliön jälkeen. Painesäiliökapasiteettia ei tarvitse lisätä. Watman RnAH 10*54 vedensuodattimen koko valitaan sekä vedentarpeen että radonpitoisuuden perusteella. Automaattisessa mallissa RnAH massa voidaan huuhtoa saostuvien epäpuhtauksien kuten ruosteen poistamiseksi. Puhdistustakuumme on voimassa ainoastaan silloin, kun laitevalinta on tehty yhdessä kanssamme.

 

Watman RnAH 10x54 vedensuodattimen asennusvaatimukset

Sähkö
Maadoitettu 1-vaiheinen vaihtovirta (230 V).

Vesi
RnAH ja RnH varustetaan aina etusuodattimella. Laitteet asennetaan kylmävesilinjaan,jossa vesipaine vähintään 1,4 bar ja enintään ilmoitettu max. paine. Paras tulos saavutetaan kun virtausarvot alitetaan.

Viemäri
Vedensuodattimen läheisyydessä tulee olla viemäri johon tulee pystyä purkamaan sama vesimäärä kuin on laitteen ilmoitettu tuotto.

Yleistä
Watman RnAH 10*54 vedensuodatin tulee sijoittaa pakkaselta suojattuun tilaan, asennuspaikan suosituslämpötila on 5 - 10 °C. Suodatinsäiliö ja suolasäiliö tulee asentaa tasaiselle pinnalle eikä niihin saa kohdistua mekaanista rasitusta. Vedensuodatin mallit RnAI ja RF asennetaan ennen painesäiliötä; automaattisen pesun varmistamiseksi muut laitteet asennetaan painesäiliön jälkeen. Watman RnAH 10*54 vedensuodattimen asennus muihin kuin märkätiloihin tapahtuu omalla vastuulla. Massasuodattimet ovat tehtaalla valmiiksi täytettyjä ja siten asennusvalmiita. Vedensuodatin mallit RnAH ja RnH tulee asentaa vain oleskelutiloista erillään oleviin teknisiin tiloihin.

 


Vedensuodatin Watman RnAH 10x54 esite

Vedensuodatin Watman RnH toimintaperiaate

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.