Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Vedensuodatin Watman RnH 10*44 radonin poisto

Watman RnH 10x44 vedensuodattimen hinta 782 €


Vedensuodatin Watman RnH 10x44 on tarkoitettu radonin, humuksen ja kloorin poistoon aktiivihiili menetelmällä

  • Puhdistustarkoitus: radon, humus, kloori
  • Max tuotto: 20 l/min
  • Korkeus: 1150 mm
  • Halkaisija: 254 mm
  • Paino: 30kg
  • Laitemateriaali: GRP
  • Tuotenumero: 13659

 

 

 

 

 

 

Hinta: 782,00 €
Valmistaja: Watman

Watman RnH 10x44 vedensuodattimen edullisuus ja sen yksinkertainen rakenne tekevät aktiivihiilisuodattimesta hyvän vaihtoehdon, kun radonpitoisuus vedessä on pieni

Watman RnH 10*44 vedensuodatin on radonin poistoon suunniteltu suodatin, joka sopii alle 5000 Bq/l radonpitoisuuksille, kun veden virtaama on alle 20 L/min. Jos vesi sisältää pieniä määriä rautaa 0-0,4 mg Fe/l tai kiinteitä epäpuhtauksia, laitteen eteen suositellaan asennettavaksi etusuodatinta FP 3. Watman RnH 10*44 vedensuodatin sopii vesille, joiden humuspitoisuus on pienehkö (KMnO4 alle 16) ja pH-arvo yli 7.

Aktiivihiili sopii erityisesti pienten tai keskisuurten (< 5000 Bq/l) radon-määrien poistamiseen. Watman RnH 10*44 vedensuodatin on täytetty korkealuokkaisella aktiivihiilellä, jonka toiminta perustuu suureen teholliseen suodatuspinta-alaan. Watman RnH 10*44 vedensuodattimen aktiivihiili on hyvin huokoista ja tarjoaa lukuisia sellaisia pisteitä, joihin kaasumainen radon voi tarttua. Oikein mitoitettuna vedensuodattimessa saavutetaan tasapainotilanne, jossa massasta vapautuva radonpitoisuus on riittävän pieni; radonin viipymä massassa on niin pitkä, että se ehtii puoliintua ja muuttua hajoamistuotteikseen.

 

Aktiivihiilisuodatin asennetaan painesäiliön jälkeen. Painesäiliökapasiteettia ei tarvitse lisätä. Aktiivihiilisuodattimen koko valitaan sekä vedentarpeen että radonpitoisuuden perusteella.
Pienen koon ja suuren tehon tilaihme, jonka säiliömateriaali muovi. Puhdistustakuumme on voimassa ainoastaan silloin, kun laitevalinta on tehty yhdessä kanssamme.

 

Watman RnH 10x44 vedensuodattimen asennusvaatimukset

Sähkö
Maadoitettu 1-vaiheinen vaihtovirta (230 V).

Vesi
RnAH, RnH ja IX HK-mallit varustetaan aina etusuodattimella. Laitteet asennetaan kylmävesilinjaan,jossa vesipaine vähintään 1,4 bar ja enintään ilmoitettu max. paine. Paras tulos saavutetaan virtausarvot alitettaessa.

Viemäri
Vedensuodattimen läheisyydessä tulee olla viemäri tai muu vastaava johon tulee pystyä purkamaan sama vesimäärä kuin on laitteen ilmoitettu tuotto.

Yleistä
Vedensuodatin tulee sijoittaa pakkaselta suojattuun tilaan, asennuspaikan suosituslämpötila on 5 - 10 °C. Suodatinsäiliö ja suolasäiliö tulee asentaa tasaiselle pinnalle eikä niihin saa kohdistua mekaanista rasitusta. Vedensuodatin mallit RnAI ja RF asennetaan ennen painesäiliötä; automaattisen pesun varmistamiseksi muut laitteet asennetaan painesäiliön jälkeen. Asennus muihin kuin märkätiloihin tapahtuu omalla vastuulla. Massasuodattimet ovat tehtaalla valmiiksi täytettyjä ja siten asennusvalmiita. Vedensuodatin mallit RnAH ja RnH tulee asentaa vain oleskelutiloista erillään oleviin teknisiin tiloihin.


Vedensuodatin Watman RnH 10x44 esite

Vedensuodatin Watman RnH toimintaperiaate

Vedensuodatin Watman RnH 10*44 radonin poisto asennusohje ja käyttöohje

Watman / Pumppulohja vedensuodattimet esite


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.