Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Vedensuodatin Watman RnH 10*54 radonin poisto

Watman RnH 10x54 vedensuodatin poistaa radonia, humusta ja klooria aktiivihiilimenetelmällä


Watman vedensuodatin RnH 10x54

  • Puhdistustarkoitus: radon, humus, kloori
  • Max tuotto: 25l/min
  • Korkeus: 1400 mm
  • Halkaisija: 254 mm
  • Paino: 35kg
  • Laitemateriaali: GRP = lasikuituvahvistettu muovi
  • Tuotenumero: 13660

Watman vedensuodatin RnH 10x54 esite

Vedensuodatin Watman RnH toimintaperiaate

 

Hinta: 792,00 €
Valmistaja: Watman

Watman vedensuodatin RnH 10*54 on aktiivihiililellä toimiva radonin poistosuodatin , joka sopii alle 5000 Bq/l radonpitoisuuksille, kun veden virtaama on alle 25 l/min

Jos vesi sisältää pieniä määriä rautaa 0-0,4 mg Fe/l tai kiinteitä epäpuhtauksia, Watman RnH 10*54 vedensuodattimen eteen suositellaan asennettavaksi etusuodatinta FP 3. Sopii vesille, joiden humuspitoisuus on pienehkö (KMnO4 alle 16) ja pH-arvo yli 7.

 

Aktiivihiili soveltuu erityisesti pienten tai keskisuurten (< 5000 Bq/l) radon-määrien poistamiseen. Suodatin on täytetty korkealuokkaisella aktiivihiilellä, jonka toiminta perustuu suureen teholliseen suodatuspinta-alaan. Hiili on hyvin huokoista ja tarjoaa lukuisia sellaisia pisteitä, joihin kaasumainen radon voi tarttua. Oikein mitoitettuna laitteessa saavutetaan tasapainotilanne, jossa massasta vapautuva radonpitoisuus on riittävän pieni; radonin viipymä massassa on niin pitkä, että se ehtii puoliintua ja muuttua hajoamistuotteikseen. Aktiivihiilisuodattimen koko valitaan sekä vedentarpeen että radonpitoisuuden perusteella.

 


Watman RnH 10*54 vedensuodatin on pienen koon ja suuren tehon tilaihme, jonka säiliömateriaalina on käytetty muovia. Puhdistustakuu on voimassa ainoastaan silloin, kun laitevalinta on tehty yhdessä kanssamme.

 

Watman RnH 10x54 vedensuodattimen asennusvaatimukset

Sähkö
Maadoitettu 1-vaiheinen vaihtovirta (230 V).

Vesi
RnAH, RnH ja IX HK vedensuodattimet varustetaan aina etusuodattimella. Vedensuodattimet asennetaan kylmävesilinjaan, jossa vesipaine vähintään 1,4 bar ja enintään ilmoitettu max. paine. Paras suodatustulos saavutetaan virtausarvot alitettaessa.

Viemäri
Vedensuodattimen läheisyydessä tulee olla viemäri tms johon tulee pystyä purkamaan sama vesimäärä kuin on laitteen ilmoitettu tuotto.

Yleistä
Watman RnH 10*54 vedensuodatin on sijoitettava tilaan joka on pakkaselta suojattu ja asennuspaikan suosituslämpötila on 5 - 10 °C. Suodatinsäiliö ja suolasäiliö tulee asentaa tasaiselle pinnalle eikä niihin saa kohdistua mekaanista rasitusta. Vedensuodatin mallit RnAI ja RF asennetaan ennen painesäiliötä; automaattisen pesun varmistamiseksi muut laitteet asennetaan painesäiliön jälkeen. Asennus muihin kuin märkätiloihin tapahtuu omalla vastuulla. Massasuodattimet ovat tehtaalla valmiiksi täytettyjä ja siten asennusvalmiita. Vedensuodatin mallit RnAH ja RnH tulee asentaa vain oleskelutiloista erillään oleviin teknisiin tiloihin.


Vedensuodatin Watman RnH 10x54 esite

Vedensuodatin Watman RnH toimintaperiaate

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.