Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Kalkinhajoittaja Trebema Aqua 5000

Kalkinhajottaja Trebema Aqua 5000 ei ole enää saatavilla. Katso korvaavia tuotteita täältä.


Aqua 5000 kalkinhajoittajaa suositellaan suurille vesimäärille (5-50m3/h)

  • Aqua 5000 soveltuu kerrostaloihin ja tuotantolaitoksiin sekä hyvin myös uimahalliin- tai vastaaviin joissa putkien halkaisija on 40 - 125 mm ja vesijohtoverkoston pituus on enintään 1km.
  • Aqua 5000 hajoittaa kalkin sähköstaattisesti sekä sähkömagneettisesti
  • Asennetaan verkoston alkuun, putkia katkaisematta

  • Suoraa asennustilaa tarvitaan 500 mm.
  • Suurille vesimäärille
  • Sopii mm. kupari-, ruostumattoman teräs-, polyeteeni-, PEM- tai galvanointiputkelle

  • Säästää kodinkoneita, pesuaineita ja luontoa

  • Helppo asentaa
  • Takuu 2 vuotta

 

Hinta:
Valmistaja: Trebema

Miten ja minne kalkinhajoittaja Trebema Aqua 5000 asennetaan

Trebeman Aqua 5000 kalkinhajoittaja asennetaan verkoston alkuun esim. vesimittarin jälkeen Kalkinhajoittaja tulee asentaa ennen vesijohtoverkoston ensimmäistä haaroitusta, mutta kuitenkin mahdollisen paisunta-astian jälkeen. Kalkinhajoittaja asennetaan pintasenuksena, jolloin putkistoa ei tarvitse katkaista. Putken pinta on puhdistettava mahdollisesta liasta, maalista tai eristyksestä.

Aqua 5000 kalkinhajoittaja sopii mm. kupari-, ruostumattoman teräs-, polyeteeni-, PEM- tai  galvanointiputkeen, joiden halkaisija on enintään 125 mm ja suora pituus asennuskohdassa noin 500 mm. Vesijohto-verkoston enimmäispituus on 1000 m ja veden enimmäis-virtaus 800 l/min.
Suuremmissa virtauksissa voidaan asentaa kaksi kalkinhajoittajaa peräkkäin sarjaan tai valita suurempi Aqua-kalkinhajoittaja käyttöön.

Kalkinhajoittaja Trebema Aqua 5000 kovempaan vedenkulutukseen

Aqua 5000 on tarkoitettu suurille vesimäärille (5-50m3/h) kerrostaloihin ja laitoksiin ym. vastaaviin esim, uimahalleihin ja laitoksiin. Aqua 5000 hajoittavat kalkin sähköstaattisesti sekä sähkömagneettisesti.

Miten kalkinhajoittaja Trebema Aqua 5000 toimii

Kalkinhajoittaja rikkoo kalkkikiteen niin että kalkki ei enää kiinnity putkien pintaan, vaan kulkee putkiston läpi veden mukana. Käsitellyssä vedessä hiilihappomäärää kohoaa hieman, hiilihappoa määrä on riittävä puhdistamaan putken vanhasta kalkkikerrostumasta, mutta ei riittävä syövyttääkseen putkea. Muista puhdistaa poresuuttimet 2-3 kertaa ensimmäisen vuoden aikana, koska vanha kalkki jää ”hiekkana” poresuuttimiin. Käsittely vaikuttaa n. 48h jonka jälkeen vesi palaa pikkuhiljaa alkuperäiseen muotoon. Käsittely vaikuttaa veden pintajännitykseen, tämän vuoksi tulisikin vähentää tiski- ja pesuainemääriä n.25 %.

 

Kalkinhajoittaja Trebema Aqua 5000 säästää kodinkoneita, pesuaineita ja luontoa

Vesijohtovedessä oleva kalkki tarttuu helposti erilaisten putkien ja vastusten pinnalle ja heikentää siten esimerkiksi kodinkoneiden ja lämminvesivaraajien tehoa. Pyykinpesu kalkkipitoisella ja kovalla vedellä vaatii myös tavallista enemmän pesuainetta. Aqua 5000 -kalkinhajoittaja hajoittaa kalkin sähköstaattisesti, jolloin kalkin kiinnittymisominaisuus häviää ja se virtaa veden mukana pois. Aqua 5000 ei vaadi kemikaaleja eikä vaikuta veden makuun, ja se on helppo asentaa vesijohtoputkia katkaisematta

 

Kalkinhajoittaja Trebema Aqua 5000 teknisiä tietoja

Maksimivirtaama: 800 l/min.

Putkikoko: 40-125 mm

Ottoteho: 40W

Putkiverkoston pituus: max 1000m

Soveltuvuus: Rivitalot, pienkerrostalot esim. 3 - 100 huonetta

Tehoa voidaan lisätä asentamalla useita peräkääin


Aqua kalkinhajoittajat esite


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.