Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Vesikauppa.com on puhtaan veden ammattilainen

Vedensuodattimet - vesianalyysit - vesiöt ja kalvopainesäiliöt sekä erityyppiset kaivo- ja vesipumput

Myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Mr.LVI vesikauppa.com on veden puhdistukseen ja suodattamiseen liittyvien tuotteiden erikoisliike. Meiltä saat talousveden suodattimet ja vedensuodattimet merivedelle sekä järvivedelle. Myös jäteveden käsittelyyn tarvittavat laitteet.

Soita Mr.LVI puhtaan veden ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

 

Vedensuodatin Watman RnH 10*44 radon poisto

Vedensuodatin Watman RnH 10x44 on tarkoitettu radoninpoistoon aktiivihiili menetelmällä sekä humuksen ja kloorin poistoon

 

Suodatinmalli RnH 10x44
tuotto max/L min 20L
puhdistustarkoitus radon, humus, kloori
korkeus 1150 mm
halkaisija 254 mm
paino/kg 30kg
laitemateriaali GRP

GRP= lasikuituvahvistettu muovi

lataa esite ! 

Vedensuodatin Watman RnH toimintaperiaate

 

 

 

Hinta: 711,00 €
Valmistaja: Watman

Vedensuodatin Watman RnH 10x44 on edullinen ja yksinkertainen rakenne tekevät aktiivihiilisuodattimesta hyvän vaihtoehdon, kun radonpitoisuus vedessä on pieni.

Radoninpoistosuodatin, joka sopii alle 5000 Bq/l radonpitoisuuksille, kun virtaama on alle 20 L/min. Jos vesi sisältää pieniä määriä rautaa 0-0,4 mg Fe/l tai kiinteitä epäpuhtauksia, laitteen eteen suositellaan asennettavaksi etusuodatinta FP 3. Sopii vesille, joiden humuspitoisuus on pienehkö (KMnO4 alle 16) ja pH-arvo yli 7.

Aktiivihiili soveltuu erityisesti pienten tai keskisuurten (< 5000 Bq/l) radon-määrien poistamiseen. Suodatin on täytetty korkealuokkaisella aktiivihiilellä, jonka toiminta perustuu suureen teholliseen suodatuspinta-alaan. Hiili on hyvin huokoista ja tarjoaa lukuisia sellaisia pisteitä, joihin kaasumainen radon voi tarttua. Oikein mitoitettuna laitteessa saavutetaan tasapainotilanne, jossa massasta vapautuva radonpitoisuus on riittävän pieni; radonin viipymä massassa on niin pitkä, että se ehtii puoliintua ja muuttua hajoamistuotteikseen

Aktiivihiilisuodatin asennetaan painesäiliön jälkeen. Painesäiliökapasiteettia ei tarvitse lisätä. Aktiivihiilisuodattimen koko valitaan sekä vedentarpeen että radonpitoisuuden perusteella.
Pienen koon ja suuren tehon tilaihme, jonka säiliömateriaali muovi. Puhdistustakuumme on voimassa ainoastaan silloin, kun laitevalinta on tehty yhdessä kanssamme.

Huomaa, että vedensuodatin tulee aina asentaa oleskelutiloista erikseen, yleensä 3-5 metrin etäisyydelle tekniseen tilaan tai jopa erilliseen tilaansa.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.