Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Vesikauppa.com on puhtaan veden ammattilainen

Vedensuodattimet - vesianalyysit - vesiöt ja kalvopainesäiliöt sekä erityyppiset kaivo- ja vesipumput

Myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Mr.LVI vesikauppa.com on veden puhdistukseen ja suodattamiseen liittyvien tuotteiden erikoisliike. Meiltä saat talousveden suodattimet ja vedensuodattimet merivedelle sekä järvivedelle. Myös jäteveden käsittelyyn tarvittavat laitteet.

Soita Mr.LVI puhtaan veden ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

 

Lohja S4BLOCKm 4/9 uppopumppu 20m kaapelilla

Lohja Saukko S4BLOCKm 4/9 uppopumppu 20m kaapelilla talousveden nostoon.

  • Moottori 0,75kW/1-V 6,0A
  • Kotiin, mökille, maatalouteen
  • Moottorissa käynnistysautomaatti
  • Kaapelin pituus 20m
  • Max. nostokorkeus 60m
  • Yhteet R1 1/4"
  • Takaiskuventtiili: Ei
  • Takuu 2 vuotta

Lohja Saukko uppopumppu malliston esite

Lohja Saukko uppopumppu käyttöohjeet

Saukko 4Block esite EN

Hinta: 499,00 €
Valmistaja: Pumppulohja Oy

Uusi uppopumppu Lohja Saukko S4BLOCKm 4/9 20m kaapelilla

Pumppulohjalta on tullut uusi ja tehokas uppopumppu joka on suunniteltu käytettäväksi porakaivovedelle. Vesi voi sisältää pieniä määriä hiesua max 100 g /m³, raekoko max 2,0 mm. Lohja Saukko S4BLOCKm 4/9 uppopumppu sopii omakotitaloon, mökille ja maatalouteen ja sitä voidaan käyttää veden nostoon järvestä ja avokaivosta.

 

Uppopumpussa Lohja Saukossa on vesitäytteinen Franklin sähkömoottori Aqua kaapelilla ja sähkömoottorista löytyy käynnistysautomaatti. Jännitteen ollessa liian alhainen, automatiikka suojaa sähkömoottoria ja estää sen käynnistymisen.

 

Lohja Saukko S4BLOCKm uppopumpun pyörimissuunta on ulostulosta katsottuna vastapäivään. Vaikka Lohja Saukko S4BLOCKm 4/9 uppopumpussa on sisäänrakennettu takaiskuventtiili, laitevalmistaja suosittelee että uppopumppuun olisi hyvä asentaa vielä erillinen ulkoinen takaiskuventtiili.

 

Suuren hiekkapitoisuuden aiheuttaessa Lohja Saukko S4BLOCKm 4/9 uppopumpun jumiutumisen, käynnistysautomatiikka pyöräyttää pumppua lyhyesti väärään suuntaan, jonka jälkeen se muuttaa vesipumpun pyörimissuunnan uudelleen oikeaksi.

 

Saukko uppopumppu on monijaksoinen keskipakopumppu. Saukko uppopumpun akseli on valmistettu haponkestävästä teräksestä, sen moottorin vaippa, sihti ja pumppupesä on ruostumatonta terästä ja sen juoksupyörät ja johtosiivistöt on tehty lasikuituvahvisteista erikoismuovista. Saukko uppopumpun sähkömoottori on suunniteltu upotettavaksi (tiiveysluokka IP 68). Myös muita kaapelipituuksia toimitetaan tilauksesta.

 

Lohja Saukko S4BLOCKm uppopumpun lisävarusteeksi on saatavana jäähdytysputki, pumppuvahti sekä muita tarvikkeita.

 

Uppopumpun timanttiturva

Lohja Saukko uppopumpun takuuaika on 2 vuotta, mutta rekisteröimällä Lohja Saukko uppopumpun kuuden kuukauden sisällä ostopäivästä on mahdollista saada vesipumppuun lisäksi 5 vuoden timanttiturvan.

Timanttiturva ehdot ja rekisteröinti täältä

 

Saukko uppopumpun asennus

Lohja Saukko S4BLOCKm uppopumppu on asennettavissa pysty- sekä vaaka-asentoon, MUTTA vaaka-asennuksessa suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen asennusta. Saukko uppopumppu asennetaan kokonaan veden alle jonka lämpötila saa olla enintään +40 °C. Saukko uppopumppua ei saa nostaa kaapelista ja pumpun nostamiseen suositellaan esim. 3 mm:n rst-lankaa.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

010 666 7282

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.