Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Isku-Jet 2 PRO 1,1 kW/1-V 16 A vesipumppu / vesiautomaatti

Uuden Isku-Jet 2 PRO vesipumpun hinta 495 € tai alk. 6 €/kk


Kuivakäyntisuojalla varustettu Isku-Jet 2 PRO vesipumppu omakotitaloon tai kesämökille

 • Vesipumppu mökille tai omakotitaloon talousvesikäyttöön
 • Puutarhan kasteluun ja veden nostoon
 • Alhainen äänitaso
 • Pieni painesäiliö
 • Korroosionkesto huippuluokkaa
 • Kuivakäyntisuoja
 • Kestävä ja tehokas
 • Moottori ei ylikuormitu suurellakaan käytöllä
 • Vesipumpussa manuaalinen paineensäädin 1-5 bar
 • Säädettävä käynnistyspaine
 • Mitat: P390 x L230 x K450 mm
 • Paino: 13,8 kg
 • Huoltovapaa
 • Takuu 2 vuotta
 • Tuotenumero: 4741003

lataa esite !

 

 

Hinta: 495,00 €
Valmistaja: Pumppulohja Oy

Isku-Jet 2 PRO vesipumppu on manuaalisella paineensäätimellä varustettu omakotitalon tai mökin painevesilaitos

Tästä painevesilaitoksena toimiva Isku-Jet 2 PRO vesiautomaatti kesämökille tai omakotitaloon. Siirrettävyytensä ansiosta Isku-Jet 2 PRO vesipumppu sopii esimerkiksi puutarhan kasteluun ja saunaveden nostoon. Isku-Jet 2 PRO vesipumpulla järvivettä pumpatessa suositellaan käytettäväksi WatManin järvivesisuodatinta.

 

Isku-Jet 2 PRO vesipumppu on tukevarakenteinen manuaalisella painesäätimellä varustettu täysin valmis vesipumppu/vesiautomaatti ja se koostuu Isku-Jet keskipakopumpusta ja painesäätimestä. Isku-Jet 2 PRO vesipumpun sähköliitännät liitäntäjohtoineen on tehty valmiiksi tehtaalla.

 

Isku-Jet PRO vesipumpun edut ja ominaisuudet 

Verrattuna vesirengaspumppuihin Isku-Jet PRO vesipumppu on hiljainen, huoltovapaa, se omaa paremman hyötysuhteen, käyttöiän kasvaessa sen imukyky ei vähene, se on rakenteensa ansiosta vähemmän arka epäpuhtauksille, sillä voidaan pumpata merivettä ja emäksisiä nesteitä tilapäisesti, eikä sen moottori ylikuormitu, vaikka sitä käytetään suurimmalla sen antamalla paineella.

 

Isku-Jet PRO vesipumpun Easypro 1-V, 16 A painesäätimen toimintaperiaate

Isku-Jet 2 PRO vesipumppu käynnistyy paineen laskiessa alle säädetyn 1-5 bar, säädettävä. Veden käytön laskiessa alle n. 3 l/min painesäädin pysäyttää pumpun. Isku-Jet 2 PRO painesäätimessä on myös kuivakäyntisuoja, joka pysäyttää pumpun paineen laskiessa alle 0,5 bar pumpun käydessä. Kuivakäyntisuoja kuitataan punaisesta kuittausnapista. Max 200 l/min, 8 bar.

 

Isku-Jet vesipumppujen asennus

Isku-Jet 1 RP ja 3 RP vesipumppujen asennus

Isku-Jet 1RP vesipumpun imuputken kokona tulisi käyttää vähintään 32/26 kokoa ja Isku-Jet 3RP vesipumpussa kokoa 40/32,6. Jos imusyvyys nousee yli 7 metriin tai imumatka kasvaa yli 80 metriin, suositellaan käytettäväksi yhtä kokoluokkaa isompaa polyeteeniputkea. Imuputken päähän asennetaan pohjaventtiili. Imuputken liittimen pitää olla putkea sisältä holkilla tukevaa mallia ja asennettaessa on muistettava tiivistää myös kierteet.

 

Paineputkisto saa olla kooltaan imuputkea pienempi. Isku-Jet RP vesipumput on asennettava mahdollisimman kuivaan ja tilaan joka on jäätymiseltä suojattu. Sähköasennusta tehtäessä on muistettava suojata Isku-Jet 3 RP:n sähkömoottori vaihekatkokselta moottorinsuojakytkimellä.

 

Isku-Jet 1 RP:n sähkömoottorissa on sisäänrakennettu lämpösuoja. Paineenkorotuskäytössä pumput on varustettava kalvopainesäiliöllä paineiskujen kompensoimiseksi.

 

Isku-Jet RP pumput ja imuputkisto täytetään siemenvedellä ennen käynnistämistä. Pumppuja ei saa käyttää kuivana. Kolmivaiheisen Isku-Jet 3 RP:n pyörimissuunta on tarkistettava nuolen mukaiseksi.

 

Isku-Jet 2 RP, 2 RS ja 2 PRO vesipumppujen asennus

Isku-Jet 2 RP, 2 RS ja 2 PRO vesipumppujen asennukseen soveltuvat samat ohjeet kuin Isku-Jet 1 RP ja 3 RP vesipumpuille. Lisäksi painesäätimen osalta on kiinnitettävä huomiota seuraaviin asioihin:

Isku-Jet vesipumpun asennus

 

 • Kaikissa asennuspaikoissa tulisi paineputkisto ja sen vastukset mitoittaa siten, että pumpun käyntipaine olisi yli 1,5 bar
 • Kun painesäätimen kiinnittää pumpun paineyhteeseen on varottava liian suurta kiristysvoimaa, jottei säätimen runko vahingoitu.
 • Paineputki on kohdistettava huolellisesti säätimen yhteeseen. Säädin ja pumppu eivät saa jäädä riippumaan paineputken varaan.

 

 

 Isku-Jet 2 PRO -vesipumpun tekniset tiedot

Moottorin aks. teho, kW 1,1 1-v
Automatiikka on
Liitäntäjohto on
Imuyhde R 1" sisäk.
Paineyhde R 1" sisäk.
Suurin imusyvyys, m 8
P x L x K, mm 390 x 230 x 450
Paino, kg 13,8
LVI n:o 4741003

 Isku-Jet 2 PRO vesipumppu/vesiautomaatti esite


TUTUSTU ISKU-JET VESIPUMPPU MALLISTOON, AUTAMME MIELELLÄMME VALITSEMAAN OIKEAN VESIPUMPUN, SOITA 010 666 72 82


Aktiivirahan todellinen vuosikorko

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 24,28 % ja maksettava kokonaismäärä 1684,08 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 15,56 % (9/2019). 

Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 140,34 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla. 

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.
Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

 

KYSY LISÄÄ!