Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

MAKSUTON KARTOITUS

 

Tarvekartoitus
Lvi-työt, putkityöt, sähkötyöt ja kylmäasennukset on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Olet sitten hankkimassa uutta tai korjaamassa vanhaa on Mr.LVI oikea valinta. (katso google arvostelut)

Ilmaisessa kartoituksessa ammattitaitoiset myyjämme tekevät tarvekartoituksen haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin. Yleensä esitietolomakkeesta ja kohdekuvista aloitetaan. Vastauksien saavuttua olemme teihin yhteydessä ja haastattelemalla muodostamme lopullisen mielikuvan teidän tarpeistanne. Nämä kohteen esitiedot ovat yleensä riittävät tarjouksen jättämiseen. Voitte saada myös ehdollisen tarjouksen, jolloin kohteessa vielä varmistetaan, että tarjouksen sisältö ja työn laajuus vastaavat toisiaan. Kun kaikki on selvää, aloitamme työt.

Mr.LVI- ammattilainen, putkimies, ilmastointimies, sähkömies tai kylmäasentaja tulee sinun kotiisi tekemään lvi-työt, lämpöpumppu asennukset, putkityöt, vesijohtojen uusimisen tai lämmityssaneerauksen, sähkötyöt tai huolto- ja korjaustyöt.

Kukaan ei voi varmasti sanoa milloin milläkin laitteella tai putkella on ns. viimeinen käyttöpäivä. Ilmainen kartoitus ei sido teitä mihinkään, vaan saatte tarvekartoituksen jälkeen selkeän eritellyn tarjouksen, johon on helppo tarttua.

Pyydä ilmainen kartoitus!

Nopeaa ja helppoa!

  • tilaa ilmainen kartoitus alla olevalla lomakkeella
  • täytätte esitiedot
  • myyntimme on yhteydessä
  • saatte eritellyn tarjouksen


Kun kaikki on selvää, aloitamme työt​!

 

 

Mr. LVI ASIAKASPALVELU 010 666 72 82
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.